ReseptitTV-ohjelmatTietovisatViihdeVaihtoautotHoroskooppiBlogit

Sanan effektiv käännös ruotsi-suomi

 • tehokas
  Hän oli myös hyvin kyvykäs ja tehokas. Han var också mycket kompetent och effektiv.Tämä on todella tehokas suojakeino. Det är en verkligt effektiv gottgörelse.Onko tämä tehokas ja järkevä tapa toimia? Är detta ett effektivt och rationellt sätt?
 • vaikuttava
  Vaikuttava monenvälinen kannanotto on välttämätön joukkotuhoaseiden leviämisen estämiseksi. För att förhindra spridningen av massförstörelsevapen är en effektiv multilateral inställning oumbärlig.Saadut kokemukset ovat kuitenkin osoittaneet, että Balkanilla tämä menetelmä ei ole yhtä tehokas ja vaikuttava kuin aseiden käyttö. Tidigare erfarenheter har dock visat att denna metod inte är lika effektiv och kraftfull på Balkan som användning av vapen.Yhteisenä päämääränämme on vaikuttava ja näkyvä Euroopan unionin ihmisoikeuspolitiikka, jonka myötä puolustamme omia arvojamme. Vårt gemensamma mål är en effektiv och synlig politik för mänskliga rättigheter inom Europeiska unionen som kommer att få se oss stå upp för våra värderingar.
 • aikaansaava
 • tehoava
 • todellinen
  Se olisi myös todellinen todiste CARS 21:n tehokkuudesta. Detta kommer också att bli det verkliga beviset på att CARS 21 kommer att vara effektiv.EU:n on hoidettava oma osuutensa, toimittava tehokkaana neuvottelijana ja käynnistettävä todellinen vuoropuhelu. Europeiska unionen måste spela sin roll som effektiv förhandlare och inleda en verklig dialog.Vain sillä tavoin voidaan taata todellinen ja tehokas kuluttajien suojelu. Det är det enda sättet att se till att konsumenterna verkligen skyddas effektivt.
 • toimiva
  Toimiva monenvälisyys on tärkeä periaate. Effektiv multilateralism är en viktig princip.Vain pienellä osalla väestöstä on käytössään asianmukainen vesihuolto ja toimiva puhtaanapito. Endast en minoritet har tillgång till tillräcklig vattenförsörjning och effektiva sanitära anläggningar.Tiedämme kokemuksesta, että toimiva patenttisuoja ja tutkimus kulkevat käsi kädessä. Av erfarenhet vet vi att ett effektivt patentskydd och forskning går hand i hand.
 • varsinainen
  Varsinainen syy epäonnistumiseen on kuitenkin tarkkaan ottaen siinä, että Brysselin byrokratia ei yksinkertaisesti pysty auttamaan meitä tehokkaasti useimmilla elämämme aloilla. Men det verkliga skälet till misslyckandet är just att byråkratin i Bryssel helt enkelt inte är i stånd att hjälpa oss effektivt på de flesta områden i livet.No, moottoritekniikkaa voidaan muuttaa ja polttoaineita kehittää, mutta varsinainen tehokas ratkaisu saadaan aikaan liikennettä vähentämällä tai muuttamalla sitä raiteille, niin kuin on esitetty. Nåja, motortekniken kan förändras och bränslena utvecklas, men en verkligt effektiv lösning kan man åstadkomma genom att minska på trafiken eller att flytta den på spår, såsom här har föreslagits.Varsinainen kysymykseni komissiolle kuuluu: katsotaanko etanolin tariffikiintiön määräämisen olevan todella kestävä ja tehokas vaihtoehto, joka auttaa Pakistanilaisia? Min specifika fråga till kommissionen är om införandet av tullkvoter för etanol anses vara ett verkligt hållbart och effektivt alternativ som kommer att hjälpa Pakistans befolkning.

Esimerkit

 • Hon arbetar mycket effektivt - igår översatte hon 50 sidor.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja