ReseptitHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatBlogitTietovisatVaihtoautot

Sanan emellan käännös ruotsi-suomi

  • keskenTälläkin alueella on tärkeämpää avata rajat naapurien kesken. Det är viktigare att öppna marknaderna grannländerna emellan, även i det här området.Näin meidän kesken, arvoisa rouva puhemies, nämä ovat tuskin maailmaa järisyttäviä uutisia. Oss emellan, fru ordförande, så är detta knappast världsomskakande nyheter.Loppujen lopuksi olemme mielestäni tehneet neuvoston, parlamentin ja komission kesken voitavamme. När allt kommer omkring anser jag att vi har gjort så gott vi kan rådet, parlamentet och kommissionen emellan.
  • välilläSe on kompromissi alkuperäisen ehdotuksen ja neuvoston ehdotuksen välillä. Det ligger mitt emellan ert första förslag och rådets förslag.Pyrimme varmistamaan, että viestintä kansalaisten välillä on mahdollisimman avointa. Vi försöker se till att kommunikationen människor emellan är så öppen som möjligt.liikenneinfrastruktuurin yhteyksien parantaminen ajoneuvoihin ja ajoneuvojen välillä bättre integrering av infrastrukturen för transport med fordon och fordon emellan,
  • välissäKeskitie on jossakin niiden välissä. Medelvägen ligger någonstans mitt emellan.Näiden kahden ääripään välissä oleva kolmen alueen malli, joka nyt on hyväksytty, on todella hyvä malli. Den modell som ligger mitt emellan dessa två ytterligheter har man redan enats om - modellen med de tre zonerna - se där, det är en bra modell.Talojen välissä on aita.

Esimerkit

  • om inget kommer emellan = om inget hinder uppkommer mellan nu och löftets infriande
  • det stannar oss emellan = mellan oss
  • julen varar än till påska ... för där emellan kommer fastan = mellan där = mellan jul och påsk

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja