ReseptitTV-ohjelmatNauris.fiBlogitVaihtoautotTietovisatHoroskooppi

Sanan era käännös ruotsi-suomi

 • teidän
  Teidän etuoikeutenne ovat valtavat. Men era privilegier är enorma.Kaikki se on teidän valtavaa vaivannäköänne! Allt detta är era enorma insatser!Teidän on vakuutettava kansalaiset. Ni kommer att behöva övertyga era medborgare om det.
 • aika
  Kuten professori Michael T. Klare vastikään totesi, helpon öljyn aika on ohi. Som professor Michael T. Klare sa nyligen är eran med lätt överkomlig olja över.Olet sinä aika tekijä.Aika veijari!
 • kausi
  Jääkausi tai kuuma kausi ei ole juuri nyt asialistallamme: ”Olkaa hyvä ja palatkaa asiaan ikuisuuden päästä”. Att ha en istid eller en värmeera finns helt enkelt inte på dagordningen just nu - ”återkom gärna om en eon eller två”.Tämä tekee ohjelmistojen patentoinnista vaarallisen ja vielä vaarallisemman, jos patentin on tarkoitus olla voimassa 20 vuotta, joka on eräänlainen geologinen kausi ohjelmistojen kehityksessä. Det är detta som gör det farligt att patentera programvara, och ännu farligare om patentet skall gälla i 20 år, som är en geologisk tidsrymd när det gäller programvaruutveckling.Historiassa on useita tärkeitä kausia.
 • aikakausi
  On alkanut Euroopan unionin uusi aikakausi. Europeiska unionen har trätt in i en ny era.Käsillä on uusi transatlanttisen yhteyden aikakausi. Vi ser en ny era av transatlantisk enighet.Uusi tietotekniikan aikakausi on alkanut. En ny era av informationsteknik har nått oss.
 • ajanjakso
  . – Arvoisa puhemies, Nepalissa on alkamassa uusi ajanjakso lähes 13 000 uhria vaatineen ja 10 vuotta kestäneen kansalaissodan jälkeen. . – Herr talman! En ny era börjar i Nepal efter tio års inbördeskrig och nästan 13 000 döda.Lyhyitä hetkellisiä ajanjaksoja voidaan mitata; pitkäkestoisia tai etäisiä voidaan käsitellä suhteellisina aikakausinaSekunti on tarkoin määritelty ajanjakso.
 • geologinen kausi
  Tämä tekee ohjelmistojen patentoinnista vaarallisen ja vielä vaarallisemman, jos patentin on tarkoitus olla voimassa 20 vuotta, joka on eräänlainen geologinen kausi ohjelmistojen kehityksessä. Det är detta som gör det farligt att patentera programvara, och ännu farligare om patentet skall gälla i 20 år, som är en geologisk tidsrymd när det gäller programvaruutveckling.
 • senkin
  Auttakoon Hän meitä, senkin idiootit. Ja, må han hjälpa oss, era gycklare.Sietäisitte hävetä, senkin öykkärit! Ni borde skämmas, era drumlar!Senkin sika!
 • Teidän
  Teidän etuoikeutenne ovat valtavat. Men era privilegier är enorma.Kaikki se on teidän valtavaa vaivannäköänne! Allt detta är era enorma insatser!Teidän on vakuutettava kansalaiset. Ni kommer att behöva övertyga era medborgare om det.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja