BlogitHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatReseptit

Sanan förneka käännös ruotsi-suomi

  • kiistääOlisi hyödytöntä kiistää sitä. Det finns ingen anledning att förneka det.Globaalia ilmastonmuutosta ei enää ole mahdollista kiistää. Det är inte längre möjligt att förneka de globala klimatförändringarna.Kukaan ei voi kiistää sitä, että Schengenin sopimuksella voisi olla tässä osansa. Ingen kan förneka att Schengen skulle kunna spela en roll i det sammanhanget.
  • kieltääSitä en halua lainkaan kieltää. Det vill jag inte alls förneka.Kukaan ei voi kieltää, eikä aio kieltää, että tällä on ollut merkittäviä sivuvaikutuksia. Att detta har lett till ansenliga sidoeffekter bör ingen vilja eller kunna förneka.Olisi turhaa ja vaarallista kieltää tätä. Det skulle vara både meningslöst och farligt att förneka detta.
  • kiistettävä

Esimerkit

  • Mannen förnekade brott och vägrade gå med på ett DNA-test.[http://sv.wikinews.org/w/index.php?title=Hagamannen_gripen%2C_Ume%C3%A5_andas_ut&oldid=20646 Hagamannen gripen, Umeå andas ut på Svenska Wikinews]
  • Hon förnekar sig aldrig, det där var precis vad man kunde vänta sig av henne.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja