VaihtoautotHoroskooppiTietovisatViihdeTV-ohjelmatBlogitReseptit

Sanan orolig käännös ruotsi-suomi

 • huolestunutOlin vuosi sitten erittäin huolestunut. För ett år sedan var jag väldigt orolig.Søren Bo Søndergaard oli erittäin huolestunut tästä. Søren Bo Søndergaard var mycket orolig över detta.Olen myös huolestunut toimintakustannuksista. Jag är lika orolig över de operativa kostnaderna.
 • levotonPakistan on suuri maa, jolla on ylpeä kansa ja aivan liian levoton historia. Pakistan är ett stort land med ett stolt folk och en alldeles för orolig historia.Kun kuuntelin George W. Bushin käyttämää kieltä, minun on sanottava, että olen hieman levoton. När jag lyssnar till det språk som president George W. Bush för närvarande använder måste jag säga att jag är något orolig.Olen kuitenkin samanaikaisesti levoton, koska meidän on tiedostettava, että Israelilla on ydinase, vaikka maa kieltää sen. Jag är dock samtidigt orolig, eftersom man måste vara medveten om att Israel har kärnvapen, även om landet förnekar det.
 • ahdistunutHeti kun kuluttaja on huolissaan, ahdistunut ja pelästynyt, annamme häntä varten etiketin. Så fort en konsument är orolig, ängslig, skrämd, ger man denne en etikett.
 • hermostunut
 • huolissaanUnioni on myös hyvin huolissaan mahdollisista uusista ohjustestauksista. Unionen är också mycket orolig för eventuella nya robottester.Ei nimittäin riitä, että on huolissaan, arvioi ja tutkii. Det räcker nämligen inte med att vara orolig, att utvärdera och att undersöka.. (EN) Komissio on huolissaan Zimbabwen nykytilanteesta. . (EN) Kommissionen är orolig över utvecklingen i Zimbabwe.
 • jännittynyt
 • rauhatonSe on suuri ja tärkeä maa, jolla on rauhaton historia. Det är ett stort och viktigt land med en orolig historia.Turvallisuuspolitiikan kannalta tämä kaikki siis tarkoittaa, että tilanne on erittäin epävakaa ja rauhaton. Säkerhetspolitiskt sett innebär detta således en mycket obalanserad och orolig situation.Riivaaja olikin hänen edesmenneen vaimonsa rauhaton sielu.
 • sekaisinHuone on aivan sekaisin.Paperit menivät sekaisin.Mittaa voi ja sokeri kulhoon ja vatkaa sekaisin.

Esimerkit

 • Barnet verkar vara oroligt för något.
 • Är du orolig för morfars sjukdom?
 • Situationen i Mellanöstern har blivit allt mer orolig.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja