ReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeBlogitHoroskooppiTietovisat

Sanan förnuftig käännös ruotsi-suomi

  • järkeväEurobondit ovat järkevä ratkaisu. Euroobligationer är en förnuftig lösning.Olette tavallisesti niin järkevä henkilö. Ni som brukar vara så förnuftig.Tämä on terve ja järkevä lähestymistapa. Detta är en sund och förnuftig inställning.
  • järjellinen
  • viisasTeksti ei ole varovainen, se ei ole viisas eikä oikeudellisesti laadukas. Texten är varken klok, förnuftig eller har juridisk kvalitet.Tämä olisi minusta viisas ja järkevä toimi, johon emme toistaiseksi ole selvästikään ryhtyneet. Detta tycker jag skulle vara en klok och förnuftig åtgärd, något som vi verkligen inte har vidtagit hittills.Käytännössä taajuusylijäämän viisas ja oikeudenmukainen käyttö auttaa vähentämään digitaalista kahtiajakoa erityisesti heikossa asemassa olevilla tai syrjäisillä alueille tai maaseudulla. Konkret kommer en klok och förnuftig användning av digital utdelning att bidra till att minska den digitala klyftan, särskilt i mindre gynnade områden, randområden och landsbygdsområden.

Esimerkit

  • Det som är förnuftigt är Friedrich Hegel

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja