TV-ohjelmatTietovisatViihdeBlogitVaihtoautotReseptitHoroskooppi

Sanan förtjänst käännös ruotsi-suomi

 • ansio
  Se on mielestäni tämän puheenjohtajamaan merkittävä ansio. Det betraktar jag som en enorm förtjänst från detta ordförandeskaps sida.Arvoisa puhemies, Millerin mietinnön suurin ansio on pyrkimys kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan. – Herr talman! Millerbetänkandets stora förtjänst är att det intar en global hållning.Arvoisa puhemies, tämän äänestyksen taustalla on minun päätökseni: joidenkin mielestä se on ansio, toisten mielestä vika. – Herr talman! Denna omröstning bottnar i ett beslut som jag fattade: en del ser det som en förtjänst och andra som ett felsteg.
 • etu
  edut ja haitatJoustavuus on järjestelmän etu.Ajatellaan, että šakissa etu on sillä, joka tekee ensimmäisen siirron.
 • hyöty
  Siitä on ollut meille suuri hyöty.Siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä.
 • hyvä työ
 • netto
  Tavarasta: varsinainen sisältö eli jäljelle jäävä osuus kokonaisuudesta, kun pakkaus vähennetään
 • saavutus
  Tämän toteutuminen ensimmäistä kertaa oli Kairon konferenssin merkittävin saavutus. Att man faktiskt gjorde detta för första gången var Kairos största förtjänst.Se, että Euroopan parlamentti on ryhtynyt taistoon, on mielestäni historiallinen saavutus ja legitimoi parlamentin olemassaolon. Att Europaparlamentet värjer sig mot detta ser jag som en historisk förtjänst och en legitimering av parlamentet.Mikä on sinun paras saavutuksesi?
 • tulos
  On hänen ansiotaan, että tulos on sovittelun jälkeen niin tasapainoinen. Det är hans förtjänst att medlingen ledde till ett så balanserat resultat.Tiedämme, että tulos on suurelta osin puheenjohtajavaltio Ruotsin ansiosta, ja olemme sille kiitollisia. Vi vet att det i stor utsträckning är det svenska ordförandeskapets förtjänst, och vi är tacksamma för det.Tiedätte, ettei komissio aloittanut neuvotteluja parlamentin pyynnöstä, mutta neuvottelujen tulos on kiitettävä. Ni vet säkert att det i hög grad är denna kammares förtjänst att kommissionen inledde förhandlingar, och dessa har gett ett förtjänstfullt resultat.
 • tuotto
  kulut ja tuototrahaston tuotto
 • voitto

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja