BlogitHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitViihdeTietovisatVaihtoautot

Sanan saavutus käännös suomi-ruotsi

 • bedriften
  Vi är tacksamma: detta är en verklig bedrift.Olemme tyytyväisiä, sillä kyseessä on todellinen saavutus. Detta är en unik och historisk bedrift.Tämä on ainutlaatuinen ja historiallinen saavutus. Avtalet var en mycket stor bedrift.Se oli todella suuri saavutus.
 • prestationen
  Detta är verkligen en stor prestation.Se on todella huomattava saavutus. Euron är en historisk prestation.Euro on historiallinen saavutus. Detta är inte en prestation utan betydelse.Tämä ei ole merkityksetön saavutus.
 • alsterett
 • förtjänsten
  Att man faktiskt gjorde detta för första gången var Kairos största förtjänst.Tämän toteutuminen ensimmäistä kertaa oli Kairon konferenssin merkittävin saavutus. Att Europaparlamentet värjer sig mot detta ser jag som en historisk förtjänst och en legitimering av parlamentet.Se, että Euroopan parlamentti on ryhtynyt taistoon, on mielestäni historiallinen saavutus ja legitimoi parlamentin olemassaolon.
 • resultatett
  Detta tycker jag är ett storartat resultat.Tämä on mielestäni suuri saavutus. Detta är ett viktigt resultat för Europeiska unionen och ett viktigt resultat för oss alla.Tämä on hieno saavutus Euroopan unionille ja hieno saavutus meille kaikille. Här ser du resultatet av flera års forskning och utveckling.
 • utförandeett

Sanan saavutus määritelmät

 • aikaansaannos, tulos, johon on ylletty

Esimerkit

 • Mikä on sinun paras saavutuksesi?

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja