ReseptitBlogitTV-ohjelmatViihdeTietovisatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan fasta käännös ruotsi-suomi

 • paasto
 • paastota
  He kertoivat aikovansa paastota 24 tuntia. De berättade för mig att de skulle fasta i ett dygn.Niinpä vastasin heti, että mekin aiomme paastota. Så jag svarade genast att jag också ska fasta.
 • kiinnittää
  Toivon, että komissio kiinnittää siihen huomiota. Det är något som jag hoppas att kommissionen kan ta fasta på.Meidän täytyy myös kiinnittää huomiota nuoriin, jotka eivät ole mukana järjestötoiminnassa ja joihin on myös vaikea saada yhteyttä kuntien ja järjestöjen kautta. Samtidigt får vi dock inte glömma de ungdomar som inte är engagerade i fasta organisationer och som även kommuner och organisationer har svårt att nå ut till.Lisäksi meidän on syytä kiinnittää huomiota ja miettiä sitä, että parlamentilla ja neuvostolla on yhteensä yli 500 asiakirjaa, joiden käsittelyä ei ole aloitettu. Att parlamentet och rådet har mer än 500 dokument som väntar på lagstiftarnas uppmärksamhet är dessutom en fråga som vi bör intressera oss för och ta fasta på.
 • paastoaminen
 • tarttua
  Mutta olen varma, että myös teollisuus on oivaltanut, että ilmastopolitiikka voi antaa sille kilpailuetua, ja tähän pitäisi tarttua. Men jag är säker på att även industrin har insett att klimatpolitiken kan ge konkurrensfördelar, och detta borde man ta fasta på.Monet asiat ovat tietysti unionissa paremmin, mutta on meilläkin sellaisia ongelmia, joihin venäläiset parlamentaarikot voisivat tarttua, jos he niin tahtoisivat. Det är förstås mycket som är bättre inom unionen, men vi har också sådana problem som de ryska parlamentarikerna skulle kunna ta fasta på om de så ville.Olen myös sitä mieltä, että meidän pitäisi tarkkailla tulevaisuudessa jopa viranomaisten toiminnan laatua ja kilpailuttaa sitä, ajatus, johon luulen meidän voivan tarttua. Jag tycker också att vi borde ha en kvalitetskontroll och kvalitetstävlingar även för denna myndighetsverksamhet i framtiden, en idé som jag tror att vi kan ta fasta på.

Esimerkit

 • -Ska du ha en korv med bröd? -Nej tack, jag fastar just nu.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja