VaihtoautotReseptitBlogitViihdeHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmat

Sanan kommitté käännös ruotsi-suomi

  • komiteaKomitea on toiminut melko aktiivisesti. Kommittén har varit mycket aktiv.Komitea ei ollut kokoontunut kahteen vuoteen. Kommittén hade inte träffats på två år.Silloin perustettiin kaksi komiteaa, nimittäin raha-asiain komitea ja työllisyyspoliittinen komitea. Då inrättades två kommittéer, nämligen Monetära kommittén och Sysselsättningspolitiska kommittén.
  • toimikuntaTämä on tehtävä ennen kuin YK:n toimikunta saa Venäjän vaatimuksen käsiteltyä. Detta måste ske innan FN:s kommitté börjar behandla Rysslands krav.New Yorkissa toimiva valmisteleva toimikunta oli tehnyt hyvää työtä. Den hade förberetts väl av den förberedande kommittén (PrepCom) i New York.Se mitä Maailman kauppajärjestön kauppaa ja ympäristöasioita käsittelevä toimikunta pystyy saamaan aikaan, ei riitä. Det som kommittén för handel och miljö, som verkar hos Världshandelsorganisationen, producerar räcker inte till.
  • valiokuntaSe ei siis ole hallitustenvälinen valiokunta. Det rör sig således inte om en mellanstatlig kommitté.Arvoisa puhemies, valiokuntamme ei ole kovin tuhlailevainen valiokunta. Herr ordförande! Vår kommitté är inte en kommitté med stora utgifter.Tieteellinen valiokunta ei ole antanut asiasta lausuntoa. Den vetenskapliga kommittén har inte uttalat sig i frågan.

Esimerkit

  • Sveriges Olympiska Kommitté är handläggare för olympiska frågor i Sverige.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja