TV-ohjelmatNauris.fiHoroskooppiBlogitVaihtoautotReseptitTietovisat

Sanan konstant käännös ruotsi-suomi

 • vakio
  Hiilidioksidin määrä on vakio tai hieman kasvava, rikkidioksidipäästöjä olemme vähentäneet vuosina 1990 - 1994 30 prosenttia ja typpidioksidia 9 prosenttia. Koldioxiden är konstant respektive stiger lätt, svaveldioxiden har minskat med 30 procent från 1990 till 1994, för kväveoxider har vi uppnått 9 procents minskning.Meidän on pidettävä mielessä, että maailman tuotantokykyinen maavara on vakio ja suurta osaa siitä ei voida hyödyntää vakiintuneella maanviljelykäytännöllä. Vi måste hålla i minnet att världens produktiva marktillgångar förblir konstanta och på en stor del av dessa kommer inte etablerade jordbruksmetoder att kunna användas.
 • muuttumaton
  Kyseinen prosessi on siis hyvin aktiivinen. Se ei ole ikuisesti muuttumaton. Det är en dynamisk process: det är inget som är konstant.Keskellä tätä kaikkea on kuitenkin yksi muuttumaton tekijä, ja se on lapsen yksilölliset psykologiset tarpeet. Det finns emellertid en oföränderlig konstant i allt detta, och det är barnens individuella psykologiska behov.
 • vakio-
 • pysyvä
  Rasistiset rikokset ovat edelleen pysyvä ja jatkuva ongelma kaikissa jäsenvaltioissa. Brott av rasistisk karaktär fortsätter att vara ett konstant, ihållande problem i samtliga medlemsstater.Nykyään tehdään sekunnissa enemmän kauppoja kuin aiemmin tehtiin päivässä. Muutos on tällöin ainoa vakiona pysyvä seikka. I dag görs det fler affärer på en sekund än det tidigare gjordes på en dag. Därvidlag är förändringen den enda konstanten.Onko tämän mittavan muutoksen taustaa vasten mahdollista, että ainut pysyvä asia on suuntaviivat? Är det möjligt att det enda som bör vara konstant i denna situation av genomgripande förändring är riktlinjerna?
 • vakaa
  Sen vuoksi komission mielestä nyt olisi parempi säilyttää hallituksen kanssa käytävä vakaa vuoropuhelu sekä jatkaa kansainvälistä ja yleistä painostusta. Den anser det därför lämpligare vid denna tidpunkt att upprätthålla en kraftfull dialog med regeringen, såväl som ett konstant internationellt och offentligt tryck.
 • jatkuva
  Tämä on aito ja jatkuva huoli EU:n kansalaisille. Detta är en verklig och konstant källa till oro för invånarna i EU.Viljelijöitä rasittaa tänä päivänä monimutkainen paperisota, alituinen raportointi ja jatkuva valvonta. I dag belastas jordbrukarna med byråkrati, pappersarbete och konstant övervakning.
 • tasainen
  Pöydän pinta on tasainen.En ole koskaan nähnyt hänen suuttuvan. Hän on todella tasainen luonteeltaan.
 • vakio- (2, i sammansättningar)

Esimerkit

 • Rummets temperatur var konstant, alltid för hett!
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja