VaihtoautotReseptitTietovisatBlogitViihdeHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan jatkuva käännös suomi-ruotsi

 • kontinuerlig
  För det första är arbetet med att förbättra djurskyddet en kontinuerlig process.Eläinten hyvinvoinnin parantaminen on ensinnäkin jatkuva prosessi. Den måste vara en kontinuerlig process, som inte bara förekommer i valtider.Tämän on oltava jatkuva prosessi eikä mikään vaalitemppu. Avgörande är här naturligtvis också en kontinuerlig och intensiv fortbildning av lärarna.Ratkaisevaa tässä on myös tietysti myös jatkuva ja tehokas opettajien jatkokoulutus.
 • fortlöpande
  Vi får inte glömma att det är en fortlöpande process.Emme saisi unohtaa, että tämä on jatkuva prosessi. All medverkan måste utgöra en fortlöpande process.Kaikkien kannanottojen on muodostettava jatkuva prosessi. Med tanke på detta anser jag att det är oerhört viktigt att medborgarna fortlöpande får information.Kun nämä seikat otetaan huomioon, katson, että jatkuva kansalaisille tiedottaminen on erittäin tärkeää.
 • ihållande
  Brott av rasistisk karaktär fortsätter att vara ett konstant, ihållande problem i samtliga medlemsstater.Rasistiset rikokset ovat edelleen pysyvä ja jatkuva ongelma kaikissa jäsenvaltioissa. Enligt Zimbabwes valråd omöjliggör det ihållande våldet fria och rättvisa val.Zimbabwen vaalitarkkailijoiden mukaan jatkuva väkivalta tekee vapaat ja oikeudenmukaiset vaalit mahdottomaksi. De ihållande blockeringarna, i immaterialrättens och den industriella äganderättens namn, är i detta avseende brottsliga och oacceptabla.Jatkuva hidastelu teollis- ja tekijänoikeuksiin vedoten on rikollista, ja sitä on täysin mahdotonta hyväksyä.
 • konstanten
  Detta är en verklig och konstant källa till oro för invånarna i EU.Tämä on aito ja jatkuva huoli EU:n kansalaisille. I dag belastas jordbrukarna med byråkrati, pappersarbete och konstant övervakning.Viljelijöitä rasittaa tänä päivänä monimutkainen paperisota, alituinen raportointi ja jatkuva valvonta. Rummets temperatur var konstant, alltid för hett!
 • oavbruten
  För det behövs också fasta diplomatiska förbindelser och en oavbruten dialog.Tällöin on myös välttämätöntä, että käynnistetään pysyvät diplomaattiset suhteet ja jatkuva vuoropuhelu. Den ekonomiska krisen drabbar speciellt metallindustrin i Grekland, där en oavbruten minskning av produktionen och antalet anställda märks.Taloudellinen kriisi on koetellut erityisesti metalliteollisuutta Kreikassa, missä on nähtävissä jatkuva tuotannon ja työllistettyjen määrän väheneminen.
 • ständig
  Det finns alltså en ständig motsägelse.Tässä on siis jatkuva ristiriita. Vi åkte till Haifa där det var ständig fara för raketer.Menimme Haifaan, jossa putoavien rakettien uhka oli jatkuva. Inkomsterna från naturgas är en ständig källa till spänning.Maakaasusta saadut voitot ovat jatkuva jännitysten lähde.

Sanan jatkuva määritelmät

 • yhtäkestoinen, pysyvä, pitkittynyt

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja