ReseptitTietovisatBlogitViihdeVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan jatkuva käännös suomi-ruotsi

 • kontinuerlig
  För det första är arbetet med att förbättra djurskyddet en kontinuerlig process.Eläinten hyvinvoinnin parantaminen on ensinnäkin jatkuva prosessi. Avgörande är här naturligtvis också en kontinuerlig och intensiv fortbildning av lärarna.Ratkaisevaa tässä on myös tietysti myös jatkuva ja tehokas opettajien jatkokoulutus. Den måste vara en kontinuerlig process, som inte bara förekommer i valtider.Tämän on oltava jatkuva prosessi eikä mikään vaalitemppu.
 • fortlöpande
  Vi får inte glömma att det är en fortlöpande process.Emme saisi unohtaa, että tämä on jatkuva prosessi. All medverkan måste utgöra en fortlöpande process.Kaikkien kannanottojen on muodostettava jatkuva prosessi. Också deras fortsatta aggressioner mot Israel, med en fortlöpande raketkampanj, rättfärdigar helt och fullt försvarsaktionerna från Tel Aviv.Myös Hamasin jatkuva vihamielisyys Israelia kohtaan ja jatkuva rakettisota antavat Tel Aviville täydet syyt ryhtyä puolustustoimiin.
 • ihållande
  Brott av rasistisk karaktär fortsätter att vara ett konstant, ihållande problem i samtliga medlemsstater.Rasistiset rikokset ovat edelleen pysyvä ja jatkuva ongelma kaikissa jäsenvaltioissa. Vi vet att denna ihållande konflikt började för en kvarts sekel sedan. Det finns vissa överensstämmelser mellan denna ihållande konflikt och det som i dag utspelar sig på Balkan.Tiedämme, että tämä edelleen jatkuva konflikti alkoi neljännesvuosisata sitten. Sillä on yhteneväisyyksiä siihen konfliktiin, joka vallitsee tällä hetkellä Balkanilla. Enligt Zimbabwes valråd omöjliggör det ihållande våldet fria och rättvisa val.Zimbabwen vaalitarkkailijoiden mukaan jatkuva väkivalta tekee vapaat ja oikeudenmukaiset vaalit mahdottomaksi.
 • konstanten
  I dag belastas jordbrukarna med byråkrati, pappersarbete och konstant övervakning.Viljelijöitä rasittaa tänä päivänä monimutkainen paperisota, alituinen raportointi ja jatkuva valvonta. Brott av rasistisk karaktär fortsätter att vara ett konstant, ihållande problem i samtliga medlemsstater.Rasistiset rikokset ovat edelleen pysyvä ja jatkuva ongelma kaikissa jäsenvaltioissa. Detta är en verklig och konstant källa till oro för invånarna i EU.Tämä on aito ja jatkuva huoli EU:n kansalaisille.
 • oavbruten
  För det behövs också fasta diplomatiska förbindelser och en oavbruten dialog.Tällöin on myös välttämätöntä, että käynnistetään pysyvät diplomaattiset suhteet ja jatkuva vuoropuhelu. Den ekonomiska krisen drabbar speciellt metallindustrin i Grekland, där en oavbruten minskning av produktionen och antalet anställda märks.Taloudellinen kriisi on koetellut erityisesti metalliteollisuutta Kreikassa, missä on nähtävissä jatkuva tuotannon ja työllistettyjen määrän väheneminen.
 • ständig
  Vi åkte till Haifa där det var ständig fara för raketer.Menimme Haifaan, jossa putoavien rakettien uhka oli jatkuva. Det finns alltså en ständig motsägelse.Tässä on siis jatkuva ristiriita. Inkomsterna från naturgas är en ständig källa till spänning.Maakaasusta saadut voitot ovat jatkuva jännitysten lähde.

Sanan jatkuva määritelmät

 • yhtäkestoinen, pysyvä, pitkittynyt

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja