ReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeTietovisatHoroskooppiBlogitJääkiekon MM

Sanan lysande käännös ruotsi-suomi

  • loistavaTulos ei todellakaan ole loistava. Resultatet är verkligen inte lysande.Maataloussektori on loistava esimerkki. Jordbruksområdet är ett lysande exempel.Kymmenen vuotta Rion konferenssin jälkeen tilanne ei ole loistava. 10 år efter Rio är situationen inte direkt lysande.
  • erottuaKahvista erottuva sokeri Kahvista esille tullut sokeriÄänet alkoivat erottua selkeämmin. Äänet alkoivat kuulua selkeämmin.Lapset eivät saaneet mitenkään erottua muista ihmisistä. Lapset eivät saaneet olla erilaisia kuin muut ihmiset.
  • kirjavaKirjava kana muni ruskeita munia.Käytäntö on vielä ollut kirjavaa, mutta asioiden oletetaan vakiintuvan.
  • kirkasHaluan sen olevan osa kaikkea toimintaamme: punainen lanka, ei filigraanilanka, vaan vahva ja kirkas punainen lanka, jonka kaikki näkevät. Jag vill att de ska vara en del av allt vi gör: en silvertråd, inte en tunn filigrantråd, utan en stark lysande silvertråd som finns där för alla att bevittna.Tänään on kirkas sää.Lusikka on puhdas ja kirkas.
  • loistaa
  • säteilevä
  • suurenmoinenHän on ollut suurenmoinen esittelijä, ja olemme saaneet erittäin myönteisen tuloksen. Hon har varit en lysande föredragande, och vi har åstadkommit ett mycket positivt resultat.Arvoisa puhemies, arvoisa komission jäsen, hyvät parlamentin jäsenet, kestävä kehitys on suurenmoinen käsite. Herr talman, fru kommissionär, mina damer och herrar! Hållbar utveckling är en lysande idé.Averroes oli suurenmoinen oppinut. Hän on samanaikaisesti epäonnistumisen symboli: epäonnistumisen, joka johtui siitä, että kreikkalainen filosofia haluttiin sotkea islamiin. Averroës var en lysande bildad person. Samtidigt är han en symbol för ett misslyckande: misslyckandet som bestod i att vilja blanda den grekiska filosofin med islam.
  • valaisevaKeksi tähän valaiseva esimerkki.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja