ViihdeVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiReseptit

Sanan process käännös ruotsi-suomi

  • prosessiAinoa odotettavissa oleva prosessi on poliittinen prosessi. Den enda process som kan leda framåt är den politiska processen.Prosessi oli hyvin inklusiivinen. Det har varit en mycket öppen process.Tämä prosessi on jo käynnissä. Denna process har redan inletts.
  • kehityskulkuMeidän on huolehdittava, että tämä kehityskulku ei heikennä Euroopan neuvotteluasemaa. Vi måste förhindra att denna process försvagar den europeiska förhandlingspositionen.Kuten olemme myös esittäneet kertomuksessamme, maatalousmaiden metsitys on pitkäaikainen kehityskulku. Som vi har påvisat i vår rapport är beskogning av jordbruksytor en långsiktig process.Toivon, että tämä kehityskulku voidaan pysäyttää kansainvälisten ja kansallisten toimien avulla. Jag hoppas att denna process kan stoppas genom internationella och interna åtgärder.
  • oikeudenkäyntiToinen oikeudenkäynti sitä vastoin ei ole vielä päättynyt, niin kutsuttu 31-oikeudenkäynti. En annan process som däremot inte har avslutats är den så kallade 31-processen.Koko oikeudenkäynti - ja olen todellakin tutkinut sitä - herättää kaikilta osin epäilyksiä. Själva processen, som jag verkligen har studerat ingående, uppvisar en mängd tveksamma punkter.Minun on turha mainitakaan, että vaihtoehto - oikeudenkäynti - olisi paljon pitempi ja kivuliaampi prosessi. Jag behöver inte tillägga att alternativet - rättsliga förfaranden - skulle bli en mycket längre och smärtsammare process.
  • oikeusjuttu
  • tapahtumasarjaKoko uuden EU:n perussopimuksen tapahtumasarja on ollut häpeällinen. Hela processen runt ett nytt EU-fördrag har varit en skandal.Uskon, että siten saataisiin aikaan keskinäisen tiedonvaihdon ja vaikuttamisen tapahtumasarja ja siksi toivon, että nämä ehdotukset hyväksytään. På detta sätt tror jag att en ömsesidig informationsprocess och påverkan kommer till stånd och jag hoppas alltså att dessa förslag övertas.

Esimerkit

  • Skatteverket driver för närvarande ingen process mot brevlådeföretaget.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja