BlogitViihdeTietovisatTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiVaihtoautot

Sanan relevant käännös ruotsi-suomi

 • relevantti
  Minusta viittaus oli hyvin relevantti. Jag anser att detta är mycket relevant.Mietinnössä mainituista konventioista jokainen on osaltaan relevantti. Samtliga konventioner som nämns i betänkandet är relevanta.Kysymys siitä, onko kuolemanrangaistuksen lakkauttaminen relevantti ainoastaan Euroopan unionin kannalta, on retorinen. Frågan huruvida avskaffandet av dödsstraffet bara är relevant för Europa är retorisk.
 • olennainen
  Haluan lopuksi esittää huomion, joka niin ikään on mielestäni olennainen. Jag vill avsluta med en sista kommentar som jag också tycker verkar relevant.Uhrin suostumus tai kieltäytyminen ei ole aina olennainen asia; asia on jopa kaikkea muuta kuin olennainen. Om offret samtycker, eller inte samtycker, är inte alltid relevant.Luku Q:na tunnettu olennainen osa puuttuu. Den relevanta delen, känd som delavsnitt Q, fattas.
 • asiaankuuluva
  Tarkistus 2 on asiaankuuluva ja sisällytetään asetukseen. Ändringsförslag 2 är relevant och kommer att antas.Viittaus ei ole asiaankuuluva, eikä sillä ole minkäänlaista välitöntä yhteyttä ihmisoikeuksiin. Detta är inte relevant och det har inte omedelbart något att göra med mänskliga rättigheter.Asiaankuuluva rahoituspöytäkirja allekirjoitetaan tänä vuonna 2. huhtikuuta. Det relevanta finansieringsprotokollet undertecknades den 2 april i år.
 • oleellinen
  . (SV) Jäsen Sacrédeuksen esittämä kysymys on tietenkin oleellinen. . Den fråga som Sacrédeus ställer är givetvis relevant.Korostaisin, että tämä yläraja ei ole oleellinen ehdokasvaltioiden kannalta. Jag måste påpeka att denna övre gräns inte är relevant för ansökarländerna.Parlamentti haluaa noudattaa sovittelumenettelyä, joka olisi varmaan mielenkiintoinen - ja oleellinen! Om parlamentet vill gå till ett förlikningsförfarande så vore detta intressant - och relevant!
 • osuva
  Jacques Delorsin 12 vuotta sitten antama lausunto on osuva vielä nykyäänkin sikäli kuin Välimeren alue kohtaa meitä kaikkia uhkaavia vaaroja. Jacques Delors uttalande för 12 år sedan är fortfarande relevant i dag, eftersom de risker som Medelhavsområdet möter också är våra.Kiinnitän erityistä huomiota sen tasapainoisuuteen ja sisältöön ja totean komission täällä nyt läsnä olevalle edustajalle, että lausunto on mielestäni harvinaisen osuva nykyisen tilanteen kannalta. Jag noterar mycket försiktigt resultatet och innehållet och jag säger till kommissionen här i dag att det är ett uttalande som är ovanligt relevant för den situation som utvecklats.osuva ilmaus

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja