HoroskooppiReseptitTietovisatBlogitNauris.fiVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan slänga käännös ruotsi-suomi

 • heittää menemään
  Kun paristo tai akku vaihdetaan, kuluttajan ei tarvitse heittää menemään täysin hyvää laitetta sen takia, että paristo tai akku on tyhjä. Genom att det går att ersätta batterierna slipper konsumenterna slänga väl fungerande apparater på grund av att batteriet är slut.
 • heittää pois
  Kuten kollegat jo sanoivat, voimme vain iloita magneettikortin vaihtumisesta älykorttiin, joka voidaan heittää pois, ladata uudelleen tai jossa on sen jälleenaktivoinnin mahdollistava toiminto. Såsom mina kolleger redan sagt kan man bara glädja sig åt övergången från magnetkort till kortet med mikrochips som kan slängas, laddas om eller aktiveras på nytt.Enää ei siis ole tarpeen paljastaa luottokortin numeroa tai heittää pois automaatin antamaa kuittia rahaa nostettaessa. Det blir alltså inte längre nödvändigt att avslöja sitt kreditkortsnummer eller slänga kvittot från bankomaten när man hämtar pengar.Jos kynä ei enää kirjoita, niin heitä se pois.
 • heittää
  Emme saa heittää hyvää rahaa hukkaan. Vi ska inte slänga bra pengar efter dåliga.Se on parempi vaihtoehto kuin heittää ne noin vain roskapönttöön. Det är bättre än att helt enkelt slänga dem i soptunnan.Emmehän halua heittää lasta pesuveden mukana? Vi vill väl inte slänga ut barnet med badvattnet?
 • heiluttaa
 • heittää roskiin
 • hylätä
 • laukaista
  laukaista raketti
 • nakata
  nakata kivellänakata löylyä kiukaalleKaada sekaan kiehuva vesi ja nakkaa mukaan kasvisliemikuutio.
 • viskaista
 • pois
  Kun se nyt hyppää pois, se ikään kuin heittää kymmenen vuoden neuvottelut ulos ikkunasta. När man nu hoppar av, är det som att slänga tio år av förhandlingar ut genom fönstret.En aio pyytää anteeksi ja minulla ei ole mitään aikomusta lähteä istuntosalista: teidän on määrättävä, että minut saatetaan pois salista, arvoisa puhemies. Jag har inte för avsikt att be om ursäkt och jag har inte för avsikt att lämna kammaren: du får slänga ut mig!Kun hyvänlaatuista turskaa saadaan kiintiöt ylittävänä sivusaaliina, kalastajien on heitettävä se pois. Fiskare tvingas slänga fin torsk som fångas utöver givna kvoter, när den fångas som bifångst.

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja