ReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitViihdeTietovisatVaihtoautot

Sanan utmärkt käännös ruotsi-suomi

 • erinomainen
  Tämä on aivan erinomainen tavoite. Detta är en alldeles utmärkt ambition.Kyseessä on erinomainen saavutus ja erinomainen kompromissi. Detta är därför en utmärkt prestation och ett utmärkt betänkande.Minusta se on erinomainen ajatus. Det tycker jag är en utmärkt idé.
 • erinomaisesti
  Hän onnistui siinä todellakin erinomaisesti. Det har han gjort på ett alldeles utmärkt sätt.Näin tapahtuu, vaikka tämä laji sopisi erinomaisesti kulutukseen. Och det medan den sorten är utmärkt lämpad för konsumtion.Mielestäni se on erinomaisesti sanottu. Jag anser att det är en utmärkt fras.
 • hieno
  Lopuksi haluan sanoa, että eSchool-aloite on hieno. Slutligen är e-skola-initiativet ett utmärkt initiativ.Minun päätelmäni on, että tämä on hieno ehdotus. Min slutsats är att det är ett utmärkt förslag.Hieno ajatus, jonka avulla levitetään eurooppalaista ajatusta. En utmärkt idé som hjälper till att sprida den europeiska tanken.
 • loistava
  Meillä oli siihen tänään loistava tilaisuus. Vi hade i dag en utmärkt chans.Mietintö on loistava esimerkki yhteistyöstä. Detta har varit ett utmärkt samarbete.Annatte lausuntonne puheenjohtaja Barroso, ja se on loistava. José Manuel Barroso, du gör ett uttalande - utmärkt.
 • mainio
  Ranskan esittelemä alueellisen viljelysopimuksen malli oli tältä osin mainio tiennäyttäjä. Ur den synvinkeln är modellen med territoriella utnyttjandeavtal, som Frankrike inrättat, en utmärkt föregångare.Totta kai ne ovat mainio ja kiitettävä asia, mutta meidän on aika ajoin pysähdyttävä ajattelemaan myös eettisiä kysymyksiä. Den inre marknaden är förstås en utmärkt och lovvärd företeelse, men ibland måste vi också stanna upp och göra vissa etiska överväganden.Tämä on selvästi mainio esimerkki alasta, jolla meidän tulisi antaa jäsenvaltioiden päättää omasta lainsäädännöstään omien maaperätyyppiensä perusteella. Detta är verkligen ett utmärkt exempel på ett område där vi bör låta medlemsstaterna anta sin egen lagstiftning med utgångspunkt från sina egna marktyper.
 • mainiosti
  Nykyinen verkkotunnus- ja rekisteröintijärjestelmä toimii mainiosti. Det nuvarande systemet med domännamn och registreringar fungerar utmärkt.Meillä on yhtenäinen kehys AKT-yhteistyötä varten, ja se toimii vallan mainiosti. Vi har ett enda ramverk för AVS-samarbetet, och det fungerar alldeles utmärkt.Minulla on kädessäni yksi tällainen työkalu , ja se toimii – kuten toivon kaikkien kuulevan – varsin mainiosti. Jag har ett här i handen och det fungerar – som jag hoppas att alla hör – alldeles utmärkt.
 • oivallisesti
 • suurenmoinen
  Ensiksikin virasto on suurenmoinen esimerkki toissijaisuudesta. För det första, myndigheten är ett utmärkt exempel på subsidiaritet.Muutoin olemme sitä mieltä, että mietintö on selontekona suurenmoinen. I övrigt anser vi att detta betänkande är utmärkt.Arvoisa puhemies, meillä on teissä suurenmoinen parlamentin edustaja. Herr talman, vi har i er en alldeles utmärkt företrädare för kammaren.
 • tavaton
  Olihan se vallan tavatonta!Tuossa tehtävässä on tavattomat paineet.
 • täydellinen
  Tämä on täydellinen esimerkki kotouttamisesta. Detta är ett utmärkt exempel på integration.Täydellinen esimerkki tästä on vertauskuvallinen banaanijupakka. Ett utmärkt exempel är det mystiska ärendet med bananerna.Tämä teksti on mielestäni täydellinen esimerkki toimielintenvälisestä yhteistyöstä. Jag anser att denna text är ett utmärkt exempel på interinstitutionellt samarbete.

Esimerkit

 • Det är ett utmärkt recept!
 • Du klarade dig helt utmärkt!

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja