ViihdeTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiBlogit

Sanan valuta käännös ruotsi-suomi

  • valuutta
    Sellaista asiaa kuin Kreikan valuutta ei enää ole. Det finns inte längre något sådant som en grekisk valuta.Kreikkalaisten valuutta on euro. Grekerna har euron som sin valuta.Euro on jo maailman toiseksi suurin valuutta. Euron är redan världens näst största valuta.
  • rahas
    Yhteinen raha ei voi jatkaa tässä tilanteessa. Det kan inte fortsätta så här med den gemensamma valutan.Saksa näyttää olevan valtio, jolla on voimakas rahayksikkö ja pehmeä voima. Tyskland är uppenbarligen ett land med hård valuta och mjuka nävar.Näitä täytäntöönpanotoimenpiteitä sovelletaan jäsenvaltioihin, joiden rahayksikkö on euro. Dessa förstärkta åtgärder är tillämpliga för medlemsstater som har euron som valuta.
  • rahayksikkö
    Saksa näyttää olevan valtio, jolla on voimakas rahayksikkö ja pehmeä voima. Tyskland är uppenbarligen ett land med hård valuta och mjuka nävar.Näitä täytäntöönpanotoimenpiteitä sovelletaan jäsenvaltioihin, joiden rahayksikkö on euro. Dessa förstärkta åtgärder är tillämpliga för medlemsstater som har euron som valuta.Kuten totesin, olemme luonnollisesti periaatteessa samaa mieltä neuvoston Euro Plus -sopimusta koskevista päätöksistä ja katsomme, että euro on edelleen hyvä rahayksikkö. Som jag sade stöder vi förstås huvudsakligen rådets beslut om europakten, och vi anser att euron fortfarande är en bra valuta.
  • valuutta maksuväline raha

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja