TV-ohjelmatBlogitHoroskooppiReseptitTietovisatVaihtoautotViihde

Sanan vara käännös ruotsi-suomi

 • olla
  Ollaksemme järkeviä, ollaksemme vastuullisia. Att vara hårda, att vara ansvarsfulla.Vain tällä tavalla ne voivat olla elinkelpoisia. Först då kommer de att vara lönsamma.Emme saa olla teknikkoja, vaan meidän pitää olla poliitikkoja! Vi skall inte vara tekniker, vi skall vara politiker!
 • tavaraArvoisa komission jäsen, terveydenhuolto ei ole tavara. Fru kommissionsledamot! Hälso- och sjukvård är inte en vara.Elämästä tulee tällöin tavara, tuote. " Ett liv skulle övergå i en vara, i en produkt.Sen ajattelun mukaan myös käytetty ydinpolttoaine on kuin mikä tahansa muu tavara. Enligt detta sätt att se är använt kärnbränsle detsamma som vilken vara som helst.
 • kestääToimien ei pitäisi yleensä kestää yhdeksää kuukautta kauempaa. Åtgärderna skall inte vara längre än mer än nio månader.On sovittu, että ohjelma voi kestää kolme vuotta. Det var överenskommet att programmet skulle vara i tre år.Tämä kestää joitakin kuukausia, ja sen jälkeen asia on hoidettu. Så kommer det att vara i ytterligare några månader, och sedan kommer det att vara ur världen.
 • -mme
 • artikkeliArtikkeli oli hyvin mielenkiintoinen, ja syyksi esitettiin halu pysäyttää EU:n liiallinen vahvistuminen. Det var ytterst intressant läsning, och det bakomliggande skälet skulle vara en strävan att hindra EU från att bli för starkt.Suomen kielessä ei ole kielitieteellisen käsitteen mukaisia artikkeleita.Wikisanakirjassa on artikkeli sanasta poika.
 • kauppatavaraOnko energia "yhteishyvä" vai yksi kauppatavara muiden joukossa? Är energin en " allmän tillgång" eller vilken vara som helst?. (FR) Energia ei ole samanlainen kauppatavara kuin muut! . (FR) Energi är inte vilken vara som helst!Energia ei ole mikä tahansa kauppatavara, ja sille on varattava erityiskohtelu. Energin är inte en vara som andra utan måste särbehandlas.
 • oleskellaHän voisi asettautua Kremliin, oleskella siellä jatkuvasti, tämä olisi eräs mahdollisuus. Han skulle kunna hyra in sig i Kreml och stanna kvar där i all evighet; det skulle också vara en möjlighet.
 • olevainen
 • olla olemassaMaailmaa, jossa kaikilla on kestäviä viennin suuria määriä, ei voi olla olemassa. Det är inte möjligt med en värld där alla ständigt har exportöverskott, dvs. det handlar just om att på lång sikt vara nyttig för andra.Tuolloin molempien edellä mainittujen valtioiden pitäisi olla olemassa. Målet skall vara uppfyllt 2005, då de båda nämnda staterna skall existera.
 • olla yhtä suuri kuin
 • seikkaillaTommi jäi taas johonkin seikkailemaan..
 • tuoteElämästä tulee tällöin tavara, tuote. " Ett liv skulle övergå i en vara, i en produkt.Tupakka ei ole mikä tahansa tuote. Tobak är inte en vilken vara som helst.Tuote on valmistettava siellä, missä se on halvinta. En vara ska produceras där det är billigast.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja