ReseptitViihdeTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiBlogit

Sanan visavi käännös ruotsi-suomi

  • suhteessa
    EU:n jäsenvaltioiden koordinointi on heikkoa niin niiden välillä kuin suhteessa komissioonkin. EU:s medlemsländer är dåligt koordinerade både inbördes och visavi kommissionen.Komissio voisi tehdä esikuva-analyysin Euroopan standardointiprosessista suhteessa merkittäviin kauppakumppaneihimme ja tehdä tutkimuksen sen vaikutuksesta markkinoihin. Kommissionen skulle också kunna genomföra " benchmarking" visavi våra viktigaste handelspartner och studera marknadseffekten.
  • verrattuna
    Asiassa on edistytty paljon, ja kiittäisin puheenjohtajamaa Saksaa siitä, mitä se on tehnyt lisätäkseen rahoitusnäkymiä Berliinin ehdotukseen verrattuna. Det har gjorts stora framsteg, och jag vill tacka det tyska ordförandeskapet för vad det har gjort för att förbättra budgetplanen visavi toppmötet i Berlin.En voi uskoa, että komissio - ja etenkään tämä komissaari, joka on pohjimmiltaan todellinen demokraatti - koskaan käyttäisi 235 artiklaa leikatakseen parlamentin valtaa neuvostoon verrattuna. Jag kan inte tro att kommissionen - och i synnerhet kommissionären, som är en mycket helhjärtad demokrat - någonsin kommer att utnyttja artikel 235 för att snöpa parlamentets makt visavi rådet.Pekan koulumenestys toisiin lapsiin verrattuna oli erinomainen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja