ReseptitVaihtoautotViihdeBlogitTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan trocken käännös saksa-suomi

  • kuiva
    Tämän ansiosta keskusteluihin tutustuminen on paljon eloisampaa kuin pelkän kuivakan tekstin ollessa kyseessä. Dies ermöglicht eine lebendigere Form des Zugangs zu den Debatten als nur ein trockener Text. Me siirsimme sitä kun se oli kuiva, mutta nyt euroalueella sataa suurten alijäämien ja velkatasojen muodossa ja luottokelpoisuus on heikkoa. Wir sind eingezogen, als es trocken war, aber nun regnet es, und der Regen fällt auf den Euroraum in Form eines hohen Defizit- und Schuldenniveaus, bei einer geringen Kreditwürdigkeit. Se on hieman kuiva ja ikävä ja siksi täällä ei ole tänään monta ihmistä kuuntelemassa meitä. Es ist ein bißchen trocken und langweilig, und darum haben wir heute abend nur wenige Zuhörer.
  • alkoholiton
    Onko teillä alkoholitonta olutta?Vietän alkoholitonta elämää.Olen ollut jokusen vuoden täysin alkoholiton.
  • kuiva kuivakas
  • kuivunut
    EU:n ja Yhdysvaltain välisen PNR-tietoja koskevan sopimuksen muste on tuskin kuivunut, eivätkä kaikki jäsenvaltiot ole vielä ratifioineet sitä, joten mitä muuta Yhdysvallat vielä haluavat? Die Tinte auf dem PNR-Abkommen zwischen der EU und den USA ist noch nicht einmal trocken und nicht alle Mitgliedstaaten haben es ratifiziert, also was wollen die Amerikaner denn noch?

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja