ReseptitViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitTietovisatVaihtoautot

Sanan verrückt käännös saksa-suomi

 • hullu
  Kun noudatamme tällaista hullua protektionismia ja näin järjettömiä sääntöjä, on pakko kysyä: onko Euroopan unioni hullu vai pelkästään seonnut banaaneihin? Mit einem solch unsinnigen Protektionismus und solch absurden Vorschriften muss man sich fragen: ist die Europäische Union verrückt oder ist sie einfach nur Banane? Jotta ne selviytyisivät, näiden valtioiden talouksia on nyt ruoskittava ja niiden on kasvettava hullu lailla ja jatkuvasti useiden vuosien ajan. Die Wirtschaften dieser Länder müssen jetzt unter der Fuchtel stehen und jahrelang gleichbleibend wie verrückt wachsen, um das durchzustehen. Kollegalleen, joka kuiskasi: "Oletko hullu, et ikinä pääse tiikeriä karkuun!", hän vastasi: "Ystäväni, ei se olekaan tiikeri, jota minun on paettava". Dem Kollegen, der ihm zuflüstert: „Sie sind ja verrückt, wollen Sie etwa schneller sein der Tiger?“ entgegnet er „Es ist nicht der Tiger, den ich beim Laufen übertreffen muss, mein Freund.“
 • kaheli
 • mieletön
  Jos jätämme sen heidän käsiinsä, hyväksymme tosiasiana sen, että maailma on joko paha tai täysin mieletön. Lässt man diese Kräfte handeln, akzeptieren wir, dass unsere Welt entweder schlecht oder verrückt ist. Koko asia on täysin mieletön, ja on surullista, että kukaan teistä ei ole koskaan tehnyt oikeaa työtä, sillä silloin ymmärtäisitte tämän. Diese ganze Sache ist vollkommen verrückt, und es ist eine Tragödie, dass niemand von Ihnen jemals einen richtigen Job im Leben gehabt hat, denn ansonsten würden Sie das verstehen. Toi sun maalauksesi on aivan mieletön! Se on niin hieno, ettei sitä voi oikein käsittää.
 • pöpi
 • hullunkurinen
 • järjetön
 • kahjo
  Siinä oli kahjo tyyppi!Se tyyppi oli kyllä täysi kahjo.
 • mielenvikainen
  Yksi niistä on työaikadirektiivi, joka osoitti loppujen lopuksi eräälle liikekumppanilleni EU:n olevan kliinisesti mielenvikainen. Da ist die Arbeitszeitrichtlinie, die einen mit mir befreundeten Unternehmer endgültig davon überzeugt hat, dass die EU klinisch verrückt ist.
 • tyrmistyttävä
 • villi
  Monet viljeltävät kasvit polveutuvat villeistä lajikkeista.Meno diskossa yltyi villiksi.Villit polttivat kylän ja tappoivat asukkaat.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja