TietovisatTV-ohjelmatViihdeBlogitReseptitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan anteeksiantamaton käännös suomi-englanti

  • inexcusableMan-made climate change is inexcusable. Ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on anteeksiantamaton. Mr President, we have a huge and inexcusable gap in EU action. – Arvoisa puhemies, Euroopan toiminnassa on valtava ja anteeksiantamaton aukko. The problem stems from the fact that this threshold is fixed at a practically insurmountable level - inexcusable conduct. Ongelma on siinä, että tämä kynnys on asetettu käytännössä tasolle, joka ei voi ylittyä eli kynnyksenä on anteeksiantamaton virhe.
  • unforgivable
    us
    There is one thing I find simply unforgivable. Yksi seikka on mielestäni yksinkertaisesti anteeksiantamaton. We must not stop now: that would be an unforgivable own-goal. Nyt ei saa pysähtyä: silloin tehtäisiin anteeksiantamaton oma maali. Omitting the topic of segregation when creating the Horizontal Directive is an unforgivable crime. Erottelukysymyksen laiminlyöminen horisontaalisen direktiivin laadinnassa on anteeksiantamaton virhe.
  • unforgivingThe electorate was in an unforgiving mood.The unforgiving Arctic climate makes short work of the unprepared.

Sanan anteeksiantamaton määritelmät

  • sellainen, jota ei voi antaa anteeksi

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja