BlogitReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeHoroskooppiTietovisat

Sanan elintärkeä käännös suomi-englanti

 • vital
  us
  Agreement on this package is vital. Sopimus tästä paketista on elintärkeä. in writing. - (DE) Soil is a vital asset. kirjallinen.-(DE) Maaperä on elintärkeä resurssi. Mr President, this is a vital issue for Europe. Arvoisa puhemies, tämä on Euroopan kannalta elintärkeä aihe.
 • crucialThis is why the Arab Peace Initiative is so crucial. Siksi arabien rauhanaloite on niin elintärkeä. It is a crucial test both for the Commission and the Presidency. Se on elintärkeä testi sekä komissiolle että puheenjohtajavaltiolle. The Quartet will have a crucial role to play in the months ahead. Kvartetilla on elintärkeä tehtävä suoritettavanaan tulevina kuukausina.
 • essential
  us
  This is an absolutely essential issue. Tämä on todellakin elintärkeä asia. In our view, this is absolutely essential. Tämä on meille elintärkeä asia. Essential help is reaching financial institutions. Elintärkeä apu on saavuttamassa rahoituslaitokset.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja