Nauris.fiVaihtoautotHoroskooppiBlogitTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan elintärkeä käännös suomi-englanti

 • vital
  us
  Agreement on this package is vital. Sopimus tästä paketista on elintärkeä. in writing. - (DE) Soil is a vital asset. kirjallinen.-(DE) Maaperä on elintärkeä resurssi. Mr President, this is a vital issue for Europe. Arvoisa puhemies, tämä on Euroopan kannalta elintärkeä aihe.
 • crucial
  This is why the Arab Peace Initiative is so crucial. Siksi arabien rauhanaloite on niin elintärkeä. It is a crucial test both for the Commission and the Presidency. Se on elintärkeä testi sekä komissiolle että puheenjohtajavaltiolle. The Quartet will have a crucial role to play in the months ahead. Kvartetilla on elintärkeä tehtävä suoritettavanaan tulevina kuukausina.
 • essential
  us
  This is an absolutely essential issue. Tämä on todellakin elintärkeä asia. In our view, this is absolutely essential. Tämä on meille elintärkeä asia. Essential help is reaching financial institutions. Elintärkeä apu on saavuttamassa rahoituslaitokset.
 • all-important
 • vitally important
  What you are dealing with is vitally important for all of us. Teidän hoidettavananne on asia, jolla on elintärkeä merkitys meille kaikille. Discipline is vitally important and central bank independence is vitally important, I agree. Kuri on elintärkeä seikka ja keskuspankin riippumattomuus on myös elintärkeää, tästä asiasta olen samaa mieltä. That is a vitally important principle to keep - if it can be done without destroying the patent regime. Tämä elintärkeä periaate on säilytettävä - jos se vain on mahdollista tuhoamatta patenttijärjestelmää.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja