BlogitReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotViihde

Sanan essential käännös englanti-suomi

 • olennainenTämä sopimus on sekä kunnianhimoinen että olennainen. This Agreement is both ambitious and essential. Parlamentin tuki on olennainen. Parliament's support is essential. Toissijaisuusperiaate on olennainen sääntö. Subsidiarity is the essential rule.
 • tarpeellinenTässä mielessä väliaikainen järjestely on ehdottomasti tarpeellinen. In this sense, an interim regulation is essential. Sukupuoleen perustuvan väkivallan vastainen laki on tarpeellinen ja tärkeä väline. The law against gender violence is a necessary and essential instrument. Päätös on todellakin mielestämme täysin perusteltu ja maanviljelijöille tarpeellinen. This is a decision we think is particularly justifiable, and one that is essential for farmers.
 • välttämätönUudistussopimus on välttämätön. The Reform Treaty is essential. Tämän vuoksi uudistus on välttämätön. That is why reform is essential. Uskon, että nykyään se on aivan välttämätön. I believe this is essential today.
 • elintärkeäTämä on todellakin elintärkeä asia. This is an absolutely essential issue. Tämä on meille elintärkeä asia. In our view, this is absolutely essential. Elintärkeä apu on saavuttamassa rahoituslaitokset. Essential help is reaching financial institutions.
 • normaaliTällainen tilanne ei ole normaali, kun vielä 2000-luvulla on tapauksia, joissa on pohjimmiltaan kyse orjuudesta. It is not normal to have a situation where, in the 21st century, we still see incidents which essentially involve slavery.
 • oleellinenEnsimmäinen oleellinen kohta ovat määräajat. First essential point, deadlines. Toinen oleellinen kohta ovat kliiniset kokeet. Second essential point, clinical trials. Mielestäni asia on oleellinen. This is something I consider essential.
 • olennainen ainesosa
 • perusluonteinenSe on hyvin perusluonteinen ja hyvin tärkeä tuote, ja sitä on käsiteltävä eri tavoin kuin tavanomaisia tuotteita. It is very basic and very essential and has to be treated differently from normal goods.
 • tärkeäSe on ehdottomasti olennaisen tärkeä prosessi. It is an absolutely essential process. Siksi se on hyvin tärkeä väline. It is therefore an essential instrument. Transatlanttinen yhteys on edelleen olennaisen tärkeä. The transatlantic link remains essential.
 • tarpeellinen ainesosa

Sanan essential määritelmät

Esimerkit

 • Don’t mind him being grumpy. That’s the essential Fred

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja