TietovisatBlogitVaihtoautotNauris.fiHoroskooppiTV-ohjelmatReseptit

Sanan elintarvike käännös suomi-englanti

 • food
  uk
  This will involve food as well as health and medical aid. Tämä tuki on samalla kertaa elintarvike-, terveydenhoito- ja lääketukea. Milk is a valuable and healthy food. Maito on arvokas ja terveellinen elintarvike. Mr President, water is the Number One food. Arvoisa puhemies, vesi on elintarvike numero 1.
 • foodstuff
  us
  What is a foodstuff which is substantially equivalent? Millainen elintarvike on olennaisesti samankaltainen elintarvike? Almost no foodstuffs are inherently bad. Tuskin mikään elintarvike on luonnostaan huono. Subject: Concentrations in the foodstuffs sector Aihe: Elintarvike-alan keskittymät
 • groceries
  us
  She carried a sack of groceries in from her car and placed it on the kitchen table.There were two competing groceries in the neighborhood, but neither of them made much profit.
 • provisions
  us
  I should also highlight the fact that similar provisions already exist in food and veterinary legislation and there is no evidence of misuse of this instrument. Haluaisin myös painottaa sitä, että samanlaisia määräyksiä on jo olemassa elintarvike- ja eläinlääkintälainsäädännön alalla, eikä tämän välineen väärinkäytöstä ole näyttöä.
 • viand
  us

Sanan elintarvike määritelmät

 • mikä tahansa aine tai tuote, myös jalostettuna, osittain jalostettuna tai jalostamaton tuote, joka on tarkoitettu tai jonka voidaan kohtuudella olettaa tulevan ihmisten nautittavaksi

Esimerkit

 • Nykyisin yhä pienempi osa perheen tuloista menee elintarvikkeisiin.
 • Verottaja määrää elintarvikkeille muita hyödykkeitä pienemmän veron.

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja