TietovisatBlogitHoroskooppiVaihtoautotReseptitViihdeTV-ohjelmat

Sanan esite käännös suomi-englanti

 • brochure
  us
  I have here with me a UNICEF brochure which dates from 2001. Minulla on mukanani UNICEFin esite vuodelta 2001. I have the brochure here, and everyone can see that it is a comic strip and therefore fictional. Minulla on esite kädessäni, ja kaikki voivat nähdä, että se on sarjakuva ja siksi kuvitteellinen. It is indeed good to have a brochure, but we are actually still only at the stage of developing a mechanism. Esite on tosiaankin hyvä, mutta olemme oikeastaan vasta menetelmän kehittelyvaiheessa.
 • leaflet
  us
  It is not enough for the package leaflet to be readable. Ei riitä, että paketin esite on luettavissa. One of the 48 recommendations set out by the expert group was for there to be an information leaflet. Asiantuntijaryhmä laati 48 suositusta, ja yhdessä niistä todettiin, että olisi laadittava esite. The new leaflets at the end of the branch were a lighter shade of green than the mature leaves
 • prospectus
  Prospectus on securities (implementing powers conferred on the Commission) (vote) Arvopapereista julkistettava esite (komission täytäntöönpanovalta) (äänestys) They are thus de facto both judge and judged after the prospectuses have been inspected. Ne ovat näin ollen tosiasiassa sekä tuomareita että osapuolia sen jälkeen, kun esite on tarkastettu. Once a prospectus has been approved in one Member State, it is valid throughout the Union. Sen jälkeen kun esite on hyväksytty yhdessä jäsenvaltiossa, se on pätevä kaikkialla unionin alueella.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja