ViihdeReseptitTietovisatBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan harva käännös suomi-englanti

 • few
  uk
  us
  Few would doubt these words of his. Näitä hänen sanojaan harva epäilee. Few countries can count on remaining safe. Vain harva valtio voi luottaa olevansa turvassa. Few sectors benefit from these trade relations. Harva ala hyötyy kyseisistä kauppasuhteista.
 • sparseCold or drought, sparsely-populated areas and long distances from main markets are major drawbacks that require compensation. Kylmyys tai kuivuus, harva asutus ja pitkät etäisyydet keskeisistä markkinoista ovat tekijöitä, joiden haitat on kompensoitava. It arose because the northern part of Europe where we live is very sparsely populated and had special reasons to get extra aid. Se tuli ajankohtaiseksi siksi, että Euroopan pohjoisosassa, jossa me asumme, on hyvin harva asutus ja oli erityisiä syitä saada ylimääräistä tukea. For example, an exceptionally sparse population, migration, an ageing population, long distances, and a cold or hot climate cause permanent problems. Muun muassa poikkeuksellisen harva asutus, muuttoliike, väestön ikääntyminen, pitkät välimatkat ja kylmä tai kuuma ilmasto aiheuttavat pysyviä haittoja.
 • thin
  us
  thin plate of metal;  thin paper;  thin board;  thin coveringthin wire;  thin stringthin person
 • infrequent
 • rare
  us
  Black pearls are very rare and therefore very valuable

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja