ReseptitHoroskooppiBlogitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotViihde

Sanan harvemmin käännös suomi-englanti

  • less frequently
    Nonetheless, they tend to be promoted less frequently and still earn between 15% and 40% less than men for work of equal value. Tästä huolimatta naiset saavat yleensä harvemmin ylennyksiä kuin miehet ja ansaitsevat yhä samasta työstä 15–40 prosenttia vähemmän kuin miehet. This is because diesel vehicles are replaced far less frequently than their petrol counterparts and their fuel consumption is relatively low. Tämä siksi, että dieselkäyttöisiä ajoneuvoja uusitaan harvemmin kuin bensiinikäyttöisiä ja niiden polttoaineenkulutus on suhteellisen alhainen. We need to be quite clear about one thing: culture is the source for the inspiring ideas and visions that are frequently espoused here, but far less frequently put into practice. Meidän on tehtävä varsin selväksi seuraava asia: kulttuuri on niiden ideoiden ja visioiden inspiraation lähde, joita täällä otetaan usein esille mutta jotka paljon harvemmin toteutetaan.
  • more scattered
  • more sparsely
    At the same time, however, we have to ensure that the trans-European transport networks also extend to more sparsely populated and remote regions. Samalla on huolehdittava kuitenkin myös siitä, että Euroopan laajuiset liikenneverkot ulottuvat myös harvemmin asutuille ja syrjäisille seuduille.
  • more thinly
  • not so often

Sanan harvemmin määritelmät

  • Vertailumuoto, komparatiivi sanasta harvoin

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja