TietovisatTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiVaihtoautotViihdeReseptit

Sanan volatile käännös englanti-suomi

 • haihtuva
  Tämä hyvin nopeasti haihtuva aine vahingoittaa hermostoa ja on samasta syystä myös karsinogeeninen. This extremely volatile substance is damaging to the nervous system, and for the same reason is also carcinogenic. Koska kadmium on haihtuva metalli, jätteenpoltossa sitä vääjäämättä päätyy ilmakehään. Since cadmium is a volatile metal, it will, in the case of waste incineration, inevitably end up in the atmosphere.
 • häilyväinen
 • räjähdysherkkä
  Lähi-itä on erittäin räjähdysherkkä maanosa. The Middle East is a very volatile part of the world. Alueen tilanne on edelleen räjähdysherkkä. The situation in that region remains volatile. Koska tilanne on räjähdysherkkä, meidän on työskenneltävä ja vaikutettava paikan päällä vallitsevaan tilanteeseen. As the situation is volatile, we need to both work with, and to influence, the situation on the ground.
 • epävakaa
  Se, että euron kurssi on edelleen epävakaa, ei ole merkki yhtenäisvaluutan heikkoudesta. The fact that the rate of the euro remains volatile is not a sign that the common currency is weak. Maakaasu, fossiilinen polttoaine, on jo liian kallista, ja sen hinta on liian epävakaa suurten peruskuormavoimaloiden rakentamiseen. Natural gas, a fossil fuel, is too expensive already, and its price is too volatile to risk building big baseload plants. Näistä ja muista edistysaskelista huolimatta Afganistanin tilanne on hyvin epävakaa. Despite these – and other – advances, the situation in Afghanistan is extremely volatile.
 • lyhytkestoinen
 • vaihteleva
 • volatiili

Sanan volatile määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja