ViihdeTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiTietovisatReseptitVaihtoautot

Sanan turvallisuus käännös suomi-englanti

 • safety
  us
  Safety first - that is what people are calling for, and rightly so. Turvallisuus ennen kaikkea - tätä ihmiset vaativat, ja tämä on oikein. Road safety is important, and this is a road safety issue. Tieliikenteen turvallisuus on tärkeä asia, ja tämä kysymys liittyy siihen. Mr President, this report appears to be quite technical but, in essence, it can be summed up in three words: safety, safety and safety. Arvoisa puhemies, tämä mietintö tuntuu olevan aika tekninen, mutta sen pääsisältö voidaan tiivistää kolmeen sanaan: turvallisuus, turvallisuus ja turvallisuus.
 • security
  us
  There is no such thing as freedom security, or security justice. Vaihtoehtoja eivät voi olla vapaus turvallisuus eivätkä turvallisuus oikeus. Security yes, but not an obsession with security. Turvallisuus on hyvä asia, mutta siitä ei saa tulla pakkomielle. Freedom, security and justice. Vapaus, turvallisuus ja oikeus.
 • protection
  us
  The most important thing is passenger safety and protection. Matkustajien turvallisuus ja suojelu on kaikkein tärkeintä. Pedestrian protection: Commitment by the European automobile industry Jalankulkijoiden turvallisuus: Euroopan autoteollisuuden sitoumus Data protection is a means of making security prevail over freedom and justice. Tietosuoja on yksi esimerkki siitä, miten turvallisuus menee vapauden ja oikeudenmukaisuuden edelle.

Sanan turvallisuus määritelmät

Esimerkit

 • Kansalaiset luopuivat vapaudesta saadakseen turvallisuutta.
 • Järjestyksenvalvojat huolehtivat tapahtuman turvallisuudesta.
 • Tehtaan turvallisuus huolettaa asukkaita.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja