Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan hengellinen käännös suomi-englanti

 • spiritual
  us
  His Holiness is the spiritual leader of the Sant Nirankari Mission, also known as the Universal Brotherhood. Hänen pyhyytensä on myös Yleismaailmallisena veljeskuntana tunnetun Sant Nirankari -liikkeen hengellinen johtaja. It is high time now to see that tremendous spiritual past as a part of a human culture. Nyt on jo aika tajuta, että tämä vaikuttava hengellinen menneisyys on osa inhimillistä kulttuuria. His spiritual role will remain in place, but his political duties will now be transferred to the Prime Minister of Tibet's government in exile. Hengellinen rooli jää, mutta poliittiset tehtävät siirtyvät nyt Tiibetin pakolaishallituksen pääministerille.
 • devotional
  She spent much time playing devotional music.
 • pneumatic
  a pneumatic instrument or enginepneumatic cells or bones
 • spiritualist
 • religious
  us
  We owe it to ourselves to respect them, for our cultural and religious diversity enriches us. Velvollisuutemme on kunnioittaa niitä, koska kulttuurinen ja hengellinen monimuotoisuutemme on meille rikkaus.It is a secular union in which there is separation between the secular and the religious and respect for religious beliefs. Kyse on maallisesta unionista, jossa hengellinen elämä on erotettu maallisesta ja jossa kunnioitetaan uskonnollisia vakaumuksia. Cultural, spiritual and religious bonds tie America and Europe together in spite of any economic and political tensions. Kulttuurinen, henkinen ja hengellinen sukulaisuus yhdistää Amerikan ja Euroopan kaikista taloudellisista ja poliittisista jännitteistä huolimatta.

Sanan hengellinen määritelmät

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja