ReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatNauris.fiTietovisatVaihtoautotBlogit

Sanan henkinen käännös suomi-englanti

 • mental
  us
  Only a mental revolution could lead to the European transformation of our societies. Vain henkinen vallankumous saattoi johtaa yhteiskuntiemme eurooppalaiseen muutokseen. Human health, both physical and mental, is directly related to the environment we live in. Ihmisten fyysinen ja henkinen terveys on suoraan yhteydessä elinympäristöömme. Indeed, good mental and physical guidance of the victims is urgently required. Uhrien hyvä henkinen ja ruumiillinen tuki on nimittäin hyvin toivottavaa.
 • intellectual
  us
  Intellectual property is a precious asset. Henkinen omaisuus on arvokasta. This was the basis of Europe's intellectual and political transformation. Tästä alkoi Euroopan henkinen ja poliittinen muutos. Europa is not merely a political construction, but an intellectual living space. Eurooppa ei ole pelkästään poliittinen rakennelma, vaan se on henkinen elinalue.
 • psychical
 • spiritual
  us
  The forest also has a spiritual dimension. Metsillä on myös henkinen ulottuvuus. Those victims are today the foundation of our memory, the lasting spiritual basis of European democracy. Kyseiset uhrit ovat muistimme perusta, Euroopan demokratian kestävä henkinen perusta. Your spiritual horizons, Mr Prodi, are those of Goldman Sachs, not of bell towers and cathedrals, as ours are. Arvoisa pääministeri Prodi, henkinen näköpiirinne on ammennettu Goldman Sachsilta, ei kellotorneista ja katedraaleista, kuten omamme.
 • spiritualist
 • emotional
  The emotional climate that has developed - which is understandable - does not seem to me to give the best guidance on issues of this magnitude. Henkinen ilmapiiri, joka on kehittynyt - ja joka on ymmärrettävä - ei minusta luo parasta mahdollista perustaa näin suurten asioiden käsittelyyn. More needs to be done, urgently, to end the physical, financial, emotional and other forms of abuse regularly suffered by older people. Tarvitaan kuitenkin kiireellisesti lisää toimia, jotta voidaan lopettaa vanhusten säännöllisesti kärsimä fyysinen, taloudellinen, henkinen ja muunlainen hyväksikäyttö. I do believe that the main cause of our problem is the mental and emotional distance between people, wherever they live, and the European institutions. Uskon, että ongelmamme pääsyy on henkinen ja tunneperäinen etäisyys ihmisten, asuivatpa he missä tahansa, ja unionin toimielinten välillä.
 • psychic
  You must be psychic - I was just about to say that.She is a psychic person - she hears messages from beyond.
 • psychological
  All forms of physical, sexual or psychological violence, however serious, must be combated and condemned. On huomattava, että on torjuttava ja tuomittava kaikenlainen fyysinen, henkinen tai seksuaalinen väkivalta sen vakavuudesta riippumatta. Overall, this type of harassment – outright violence, psychological violence and sexual harassment – is a major problem. Kaiken kaikkiaan tällainen kiusaaminen – suoranainen väkivalta sekä henkinen ja sukupuolinen häirintä – on suuri ongelma. – Violence against women comes in many different forms: physical or psychological violence, rape, domestic slavery, the sex trade and prostitution, etc. – Naisiin kohdistuvalla väkivallalla on monta eri muotoa: fyysinen tai henkinen väkivalta, raiskaus, kotiorjuus, naiskauppa ja prostituutio jne.

Sanan henkinen määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja