BlogitHoroskooppiVaihtoautotTietovisatViihdeReseptitTV-ohjelmat

Sanan henkinen käännös suomi-englanti

 • mental
  us
  Only a mental revolution could lead to the European transformation of our societies. Vain henkinen vallankumous saattoi johtaa yhteiskuntiemme eurooppalaiseen muutokseen. Human health, both physical and mental, is directly related to the environment we live in. Ihmisten fyysinen ja henkinen terveys on suoraan yhteydessä elinympäristöömme. Indeed, good mental and physical guidance of the victims is urgently required. Uhrien hyvä henkinen ja ruumiillinen tuki on nimittäin hyvin toivottavaa.
 • intellectual
  us
  Intellectual property is a precious asset. Henkinen omaisuus on arvokasta. This was the basis of Europe's intellectual and political transformation. Tästä alkoi Euroopan henkinen ja poliittinen muutos. Europa is not merely a political construction, but an intellectual living space. Eurooppa ei ole pelkästään poliittinen rakennelma, vaan se on henkinen elinalue.
 • psychical
 • spiritual
  us
  The forest also has a spiritual dimension. Metsillä on myös henkinen ulottuvuus. Those victims are today the foundation of our memory, the lasting spiritual basis of European democracy. Kyseiset uhrit ovat muistimme perusta, Euroopan demokratian kestävä henkinen perusta. Your spiritual horizons, Mr Prodi, are those of Goldman Sachs, not of bell towers and cathedrals, as ours are. Arvoisa pääministeri Prodi, henkinen näköpiirinne on ammennettu Goldman Sachsilta, ei kellotorneista ja katedraaleista, kuten omamme.
 • spiritualist

Sanan henkinen määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja