BlogitTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisatVaihtoautotNauris.fi

Sanan kaavoitus käännös suomi-englanti

  • town planning
  • zoning
    The other is restricting aircraft movements, but zoning too. Toinen mahdollisuus on lentoliikenteen vähentäminen sekä myös kaavoitus.
  • city planning
  • modelling
  • planning
    Modern structural planning and energy-saving new buildings can help ensure that renewables cover the entire energy demand for buildings. Uudenaikainen kaavoitus ja energiatehokkaat uudet asuinalueet voivat johtaa siihen, että uusiutuvilla energialähteillä voidaan kattaa rakennusten koko energiantarve. However, no overall assessment has been made of all the consequences of the planning and environmental aspects on the urban complex as a whole. Kuitenkaan mitään kokonaisarviota ei ole tehty kaavoitus- ja ympäristövaikutusten yhteismäärästä koko kaupunkirakenteeseen nähden. Apart from that, it is important that due attention should at last start being given to forms of territorial planning and development that recognize that you cannot fight against nature. On myös tärkeää, että ryhdymme vihdoin kiinnittämään asianmukaista huomiota alueiden kaavoitukseen ja ymmärrämme, ettei kaavoitus voi sotia luontoa vastaan.
  • town and country planning

Sanan kaavoitus määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja