ReseptitVaihtoautotNauris.fiHoroskooppiBlogitTietovisatTV-ohjelmat

Sanan kaivo käännös suomi-englanti

 • well
  uk
  us
  Let us act now and disprove the old English adage that 'you never miss the water till the well runs dry'. Meidän pitää ryhtyä toimiin heti ja osoittaa vääräksi vanha englantilainen sananlasku "veden arvon ymmärtää kun kaivo on tyhjä". For me, it is important that the well from which we draw our money is not treated as bottomless, and I am not certain that that is the case. Minulle on tärkeää, ettemme kuvittele rahoituslähteemme olevan pohjaton kaivo, enkä ole varma onko asia näin. Granting funds without an economy that can stand on its own two feet is like carrying water to fill up a dry well: there will be enough to drink for a while, but tomorrow the well will be dry again. Rahoituksen antaminen ilman omilla jaloilla seisovaa taloutta on sama kuin kantaisi vettä kaivoon: hetkeksi riittää juotavaa, mutta huomenna on kaivo taas tyhjä.
 • sump
  us
  We discovered a new passage, but it sumped after 100 metres.This low passage sumps quickly after moderate rainfall.
 • pit
  us
  We will then be able to provide a large contribution from Europe, but it cannot be a bottomless pit. Voimme sen jälkeen tarjota merkittävän osuuden EU:lta, mutta se ei saa olla pohjaton kaivo. Instead, the money simply disappears and the EU degenerates into a transfer union which is also a bottomless pit. Sen sijaan varat yksinkertaisesti katoavat ja EU rappeutuu siirtoja tekeväksi unioniksi, joka on myös pohjaton kaivo. The meadow around the town is full of old pits

Sanan kaivo määritelmät

Esimerkit

 • Kaivo on usein elämisen ehto.
 • pudota kaivon pohjalle
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja