VaihtoautotTV-ohjelmatReseptitBlogitNauris.fiHoroskooppiTietovisat

Sanan kamppailu käännös suomi-englanti

 • agony
  us
 • combat
  us
  It has proven very difficult to combat drug addiction.
 • fight
  uk
  us
  The second fight is much more continuous and sharper. Toinen kamppailu on paljon yhtäjaksoisempi ja tiukempi. It is therefore Europe's duty to prioritise this legitimate fight. Siksi Euroopalla on velvollisuus asettaa tämä oikeutettu kamppailu etusijalle. It was just short of a blocking minority and the fight continues here now. Määrävähemmistön syntyminen oli hyvin lähellä, ja kamppailu jatkuu nyt täällä.
 • wrestle
  us
 • battle
  us
  That being said, the big battle will clearly centre upon regional policy. Tämän jälkeen voidaankin todeta, että suuri kamppailu keskittyy epäilemättä aluepolitiikkaan. It is also evident that the battle to maintain rights to defence is not over yet. On myös selvää, ettei kamppailu puolustautumisoikeuksien säilyttämisen puolesta ole vielä päättynyt. The battle against drugs will have to be fought more effectively than ever before. Huumausaineiden vastainen kamppailu täytyy toteuttaa aikaisempaa tehokkaammin.
 • struggle
  us
  It was a tough struggle, though. Kamppailu oli kuitenkin tiukka. She faces a tremendous uphill struggle. Hänellä on edessään valtavan raskas kamppailu. I believe we have an almighty struggle ahead of us. Uskon, että meillä on edessämme suuri, valtava kamppailu.
 • toil
  us
 • tussle
  The two sets of fans were tussling before the game.

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja