HoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatReseptitBlogitViihdeVaihtoautot

Sanan antoisa käännös suomi-englanti

  • fruitfulThat discussion was very fruitful. Kyseinen keskustelu oli hyvin antoisa. I am pleased to report that the European Council had a fruitful discussion last week. Voin ilokseni kertoa, että Eurooppa-neuvostossa käytiin viime viikolla antoisa keskustelu. I would like to offer you all a warm welcome and hope your visit to our Parliament proves fruitful. Toivotan teidät kaikki sydämellisesti tervetulleiksi ja toivon, että vierailunne parlamentissamme on antoisa.
  • rewardingI would just like to add that it was a great pleasure working with the team of Portuguese ministers, as well as an extremely rewarding experience. Haluaisin lisätä, että oli ilo työskennellä portugalilaisten ministerien ryhmän kanssa, ja se oli myös erittäin antoisa kokemus.
  • fulfilling
  • productiveIt has been extremely productive and interesting. Keskustelu on ollut äärimmäisen antoisa ja mielenkiintoinen. I hope that the amicable and productive precedent shown here will be followed on many other occasions. Toivon, että tämä sovinnollinen ja antoisa ennakkotapaus saa jatkoa monessa muussa yhteydessä. Last week I had a very productive private meeting with Ambassador Moratinos to seek his advice as to how best to move some of these ideas forward. Viime viikolla minulla oli suurlähettiläs Moratinosin kanssa erittäin antoisa tapaaminen, jossa pyysin häneltä neuvoa siihen, kuinka näitä ajatuksia voidaan parhaiten edistää.

Sanan antoisa määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja