TV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotReseptitBlogitHoroskooppiViihde

Sanan kevyt käännös suomi-englanti

 • light
  uk
  us
  I also support a ban on misleading messages, such as 'mild' and 'light' . Harhaanjohtavien viestien, kuten "mieto" ja "kevyt", kieltäminen saa myös hyväksyntäni. Palliative descriptors such as 'low-tar' or 'light' merely salve people' s consciences and obscure the fact that these products are not the least bit healthier than any others. Kaunistelevat lisät kuten "mieto" tai "kevyt" rauhoittavat vain omaatuntoa ja häivyttävät näkyvistä sen, etteivät nämä tuotteet ole yhtään muita terveellisempiä. Misleading terms such as 'Light' or 'Mild' , which in one way or another seek to give the impression that one cigarette does less damage than another, will also be banned. Lisäksi kielletään harhaanjohtavat termit, kuten "kevyt" tai "mieto", jotka antavat tavalla tai toisella kuvan, että jokin savuke on vähemmän vaarallinen kuin toinen.
 • lite
  His lite dinner consisted of crackers, some broccoli and a salad with lite ranch dressing.My favorite color is lite blue!
 • lightweight
  us
  We all agree that it must be a lightweight and cost-effective structure and that it must be established as quickly as possible. Olemme kaikki samaa mieltä siitä, että sen on oltava kevyt ja kustannustehokas rakenne ja että se olisi luotava mahdollisimman nopeasti.

Sanan kevyt määritelmät

 • helposti omaksuttava, helppokäyttöinen, yleistajuinen

Esimerkit

 • kevyttä kuvankäsittelyä

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja