ReseptitVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatTietovisatViihdeHoroskooppi

Sanan kouriintuntuva käännös suomi-englanti

 • concrete
  us
  Moreover, we must strive to make this perspective concrete and tangible, as the Commission has done in its recent communication. Lisäksi tästä tulevaisuudenkuvasta on pyrittävä tekemään konkreettinen ja kouriintuntuva, kuten komissio on äskettäisessä tiedonannossaan tehnyt. Fuzzy videotapes and distorted sound recordings are not concrete evidence that bigfoot exists.Once arrested, I realized that handcuffs are concrete, even if my concept of what is legal wasn’t.
 • palpable
  us
 • tangible
  us
  It must become our Robert Schuman declaration of 2010 and be as tangible as that was on 9 May 1950. Siitä on tultava meidän Robert Schuman -julistuksemme vuodelle 2010, ja sen on oltava yhtä kouriintuntuva kuin Schumanin julistus oli 9. toukokuuta 1950. This is a specific, tangible manifestation of something that textbooks refer to as the 'global economy'. Tämä on erityinen, kouriintuntuva osoitus siitä, mistä oppikirjoissa käytetään termiä globaali talous. There remains a tangible disconnection between the European institutions and the people at this time. Euroopan unionin toimielinten ja kansan välillä vallitsee nykyisin kouriintuntuva katkos.

Sanan kouriintuntuva määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja