Nauris.fiVaihtoautotBlogitTietovisatReseptitTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan kuorma-auto käännös suomi-englanti

  • truck
    us
    The Austrian police stopped a truck containing137 puppies. Itävallan poliisi pysäytti kuorma-auton, josta löytyi 137 koiranpentua. Unfortunately, this manager was rather slow in realising this, and stocks of unsold American trucks are piling up. Valitettavasti kyseinen johtaja oli melko hidas aikeiden toteuttamisessa, ja myymättä jääneet amerikkalaiset kuorma-autot kasaantuvat. This is mainly due to the fact that the transport sector has got out of hand: more cars, more trucks and more aircraft clocking up more miles. Se johtuu ennen kaikkea kuljetusalan hallitsemattomasta kasvusta. Autoja, kuorma-autoja ja lentokoneita on yhä enemmän, ja ne merkitsevät yhä enemmän ajokilometrejä.
  • lorry
    Every lorry causes 60 000 times as much damage as a car but, of course, it is not charged 60 000 times as much. Jokainen kuorma-auto aiheuttaa 60 000 kertaa enemmän vahinkoa kuin henkilöauto, mutta tietenkään se ei joudu maksamaan 60 000 kertaa enemmän. Mr President, a policeman stops an articulated lorry in Germany because it is going too fast. Arvoisa puhemies, poliisi pysäyttää kuorma-auton Saksassa. Kuorma-auto pysäytetään, koska se ajaa liian kovaa vauhtia. Regulations on driving time and rest periods are important, because of the number of serious coach and lorry accidents caused by driver fatigue. Ajo- ja lepoaikoja koskevat asetukset ovat tärkeitä, koska monet väsyneet kuorma-autonkuljettajat ovat aiheuttaneet paljon vakavia auto- ja kuorma-auto-onnettomuuksia.

Sanan kuorma-auto määritelmät

  • tavaran kuljetukseen tarkoitettu auto, joka on tyypillisesti pakettiautoa ja lava-autoa raskaampi; Suomessa tavaran kuljetukseen tarkoitettu ajoneuvo, jonka kokonaismassa on suurempi kuin 3,5 tonnia

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja