ReseptitJääkiekon MMVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiViihdeBlogit

Sanan kyseenalainen käännös suomi-englanti

 • questionableThat last statement, however, is highly questionable. Jälkimmäinen lausunto on kuitenkin varsin kyseenalainen. The timing of this is also highly questionable. Tämän ajoitus on myös erittäin kyseenalainen. The added value they provide is highly questionable, however. Niiden tuottama lisäarvo on kuitenkin hyvin kyseenalainen.
 • debatableSupport for agriculture is a debatable issue. Maataloudelle annettava tuki on kyseenalainen kysymys. The idea that the terrorist threat has not diminished is debatable and should be debated here. Ajatus, että terrorismin uhka ei olisi pienentynyt, on kyseenalainen, ja siitä tulisi keskustella täällä. What will surprise us is the state of implementation of regulations in the economic area, rather debatable so far. Yllättävää on taloudellisen alan sääntelyn täytäntöönpanon tila, joka on varsin kyseenalainen.
 • disputableThis concern is even more disputable given that the Community tuna fleet is already the largest in the world and is using the whole world’s fish resources, including those of many poor countries. Huoli on erittäin kyseenalainen, sillä yhteisön tonnikalalaivasto on jo nykyisellään maailman suurin ja käyttää koko maailman, myös monien köyhien maiden, kalavaroja.
 • doubtful
  us
  The quality of the rating valuations is also doubtful. Myös niiden arvioiden laatu on kyseenalainen. Thus, the effect of this resolution is certainly doubtful. Näin ollen päätöslauselman vaikutus on varmasti kyseenalainen. I too had the doubtful pleasure of appearing on television. Minullakin oli kyseenalainen ilo esiintyä televisiossa.
 • dubious
  us
  The army plays a dubious role. Siellä armeijan rooli on kyseenalainen. I regard that as a dubious procedure. Menettely on mielestäni kyseenalainen. Article 3(2) is therefore of dubious legality. Tämän vuoksi 3 artiklan 2 kohdan laillisuus on kyseenalainen.
 • equivocalequivocal wordsan equivocal sentenceHis actions are equivocal
 • in questionThe environmental effectiveness of the system is not in question. Järjestelmän tehokkuus ympäristön kannalta ei ole kyseenalainen. However, the independence of the judiciary is not in question. Oikeuslaitoksen riippumattomuus ei kuitenkaan ole kyseenalainen. The man in question just walked in
 • shady
  us
  He is a shady character.Dont be shady, give us a go.
 • uncertain
  us
  Such uncertain criteria require thoroughgoing controls, but the system offers no real controls. Tällainen kyseenalainen vaatimus edellyttää perusteellista valvontaa, mutta järjestelmä ei tarjoa minkäänlaisia konkreettisia valvontamenetelmiä. Tomorrows weather is uncertain

Sanan kyseenalainen määritelmät

Esimerkit

 • Ilmaiskujen teho on kyseenalainen.
 • käyttää kyseenalaisia keinoja

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja