Nauris.fiReseptitVaihtoautotHoroskooppiBlogilistaTV-ohjelmatTietovisat

Sanan lamppu käännös suomi-englanti

  • lamp
    uk
    us
    'A Siemens' can be a lamp, a washing machine or a nuclear power station. "Siemens" voi olla lamppu, pesukone tai ydinvoimala. Many machines have a small red lamp that glows constantly to show that the equipment is still on and that it is consuming energy to some extent. Monessa laitteessa on pieni punainen lamppu, joka palaa jatkuvasti osoittaen , että laitteessa on edelleen jokin virtapiiri päällä, ja , että laite kuluttaa myös jossakin määrin energiaa. The right to express one' s opinions without fear or consequence is to borrow a phrase from the great English judge Lord Devlin, -A lamp that shows that freedom lives.' Oikeus ilmaista mielipiteensä ilman pelkoa tai kielteisiä seuraamuksia on "lamppu, joka näyttää vapauden elävän" kuuluisan englantilaisen tuomarin lordi Devlinin sanoja lainatakseni.
  • light bulb
    The end product, the light bulb itself, is perfectly safe when used according to instructions, as safe as any existing light bulbs or batteries, for example, are today. Lopputuote, itse lamppu, on täysin turvallinen, kun sitä käytetään ohjeiden mukaisesti. Se on yhtä turvallinen kuin esimerkiksi mitkä tahansa lamput tai paristot ovat tänään. a fluorescent light bulban LED light bulb

Sanan lamppu määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja