BlogitViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitTietovisatHoroskooppi

Sanan luova käännös suomi-englanti

  • creativeThe cultural and creative sector is a driver for Europe. Kulttuuriala ja luova ala ovat EU:n liikkeellepanevia voimia. There it is – the typical creative ferment. Tässä se on – tyypillinen luova käymistila. I would like to add another epithet: creative. Lisään vielä yhden adjektiivin: luova.
  • imaginativeThis enhanced cooperation move is an imaginative one to move the debate forward. Tiiviimpi yhteistyö on luova toimenpide keskustelun viemiseksi eteenpäin. The Bourlanges report confronts these issues head on, with a free-ranging, imaginative approach to the institutions. Bourlangesin mietinnössä puututaan avoimesti näihin aiheisiin lähestymistavalla, jolle on ominaista luova suhtautuminen toimielimiin. We require a creative and flexible Commission, capable of judging changes in the markets, measured and, at the same time, imaginative. Tarvitsisimme komissiota, joka on luova ja joustava, joka kykenee tunnustelemaan markkinakehitystä ja joka on harkitseva ja samalla kekseliäs.
  • artistic
  • inventivean inventive pursuitan inventive fellowan inventive story
  • plastic
    us

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja