TietovisatBlogitHoroskooppiNauris.fiVaihtoautotTV-ohjelmatReseptit

Sanan maatalous käännös suomi-englanti

 • agriculture
  uk
  us
  Agriculture is also more involved. Myös maatalous on tässä enemmän mukana. EU agriculture and climate change ( EU:n maatalous ja ilmastonmuutos ( Agriculture and international trade ( Maatalous ja kansainvälinen kauppa (
 • farming
  us
  Organic farming also urgently needs help. Myös luonnonmukainen maatalous tarvitsee apua. And the farming community is prepared to meet these standards. Maatalous on myös valmis täyttämään nämä vaatimukset. Farming needs resources and it will still need resources after 2013. Maatalous tarvitsee määrärahoja, ja se tarvitsee niitä yhä vuoden 2013 jälkeenkin.
 • green-collar
 • husbandry
  It is wrong that organic farming and extensive animal husbandry should be proposed as the solution. Ei ole oikein, että luonnonmukainen maatalous ja laajaperäinen karjankasvatus esitellään ainoana oikeana ratkaisuna. Through animal husbandry and the use of fertilisers, agriculture does contribute to greenhouse gas emissions. Karjatalouden ja lannoitteiden käytön kautta maatalous vaikuttaa kasvihuonekaasupäästöihin. Swedish agriculture has not so far been hit by the BSE crisis, something which is clearly to be explained in terms of sound animal husbandry and feeding. Ruotsin maatalous ei ole vielä joutunut BSE-kriisin kouriin, mikä johtuu aivan selkeästi järkevästä eläinten hoidosta ja ruokinnasta.

Sanan maatalous määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja