BlogitTietovisatHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotReseptit

Sanan maataloustuki käännös suomi-englanti

 • agricultural
  us
  Agricultural support is very unevenly allocated. Maataloustuki on jakautunut hyvin epätasaisesti. We believe that the EU's agricultural aid should be phased out. Me katsomme, että EU:n maataloustuki olisi poistettava asteittain. US agricultural support is worse than ours, and the EU should lead by example. Yhdysvaltojen maataloustuki on omaamme huonompi, ja EU:n pitäisi näyttää esimerkkiä.
 • agricultural subsidies
  Agricultural subsidies in Sweden must be shared equitably between north and south. Ruotsin maataloustuki on jaettava oikeudenmukaisemmin pohjoisen ja etelän välillä. Agricultural subsidies have long been seen as compensation for farmers producing at less than the costs of production. Vanhastaan maataloustuki on katsottu korvaukseksi siitä, että viljelijät tuottavat tuotteitaan alle tuotantokustannusten.
 • farm
  us
  Agricultural support is being distributed unevenly: 20% of the farms receive 73% of the direct support for 59% of the acreage and only 25% of the jobs. Maataloustuki jakaantuu epätasaisesti: 73 prosenttia suorasta tuesta menee 20 prosentille tiloja, vaikka niiden osuus pinta-alasta on vain 59 prosenttia ja työpaikoista vain 25 prosenttia. fuel farmwind farm
 • farm subsidies
 • subsidy|subsidies

Sanan maataloustuki määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja