TietovisatViihdeVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiReseptit

Sanan nauta käännös suomi-englanti

 • bovine
  us
  We have turned our ovine and bovine animals, which are ruminant herbivores, into carnivores, like those animals in Plutarch. Olemme tehneet lihansyöjiä - kuten kävi noille Plutarkhoksen eläimille - nauta- ja lammaskarjastamme, jotka ovat kasveja syöviä märehtijöitä.
 • neat
  us
  She has very neat hairI like my whisky neatThe molecular beam was neat acetylene
 • cattle
  us
  Scotland has several of the world’s best-known breeds of cattle and sheep. Skotlannilla on useita maailman tunnetuimpia nauta- ja lammasrotuja. Consumers require information about where the animal was born, bred and slaughtered, and cattle should be identified and registered so that their traceability can be guaranteed. Kuluttajat tarvitsevat tietoa siitä, missä eläin on syntynyt, kasvatettu ja teurastettu, ja nauta on merkittävä ja rekisteröitävä, jotta jäljitettävyys voitaisiin taata. Do you want to raise cattle?
 • cow
  us
  That is to say if the original is a six-year-old cow, the clone will be a calf whose genes are six years old. Tämä tarkoittaa, että jos kloonattavana eläimenä on kuusivuotias nauta, kloonista tulee nauta, jonka geenit ovat kuusivuotiaita. Con artists are not cowed by the law.
 • cow/translations
 • ox

Sanan nauta määritelmät

Esimerkit

 • Leikkeeksi valitsin nautaa.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja