HoroskooppiReseptitJääkiekon MMTietovisatTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotViihde

Sanan nostaa syyte käännös suomi-englanti

 • prosecuteIf they are, they should be prosecuted for it. Jos saavat, heitä vastaan pitäisi nostaa syyte sen takia. The Court has a mandate to prosecute only the most horrible crimes - genocide, mass murder and mass rape. Tuomioistuimella on valtuudet nostaa syyte vain kaikkein kauheimmista rikoksista: kansanmurhista, joukkomurhista ja joukkoraiskauksista. This is not just contrary to the Rome Statute but also to the general duty to prosecute international crimes. Tämä ei ole vain vastoin Rooman perussääntöä, vaan myös yleistä velvollisuutta nostaa syyte kansainvälisissä rikoksissa.
 • bring
  us
  Mr President, Mrs Stauner, it is not within the Commission's competence to appoint a Public Prosecutor, who can then carry out law enforcement in the Member States and bring charges in them. Arvoisa puhemies, arvoisa parlamentin jäsen, komissiolla ei ole valtuuksia nimittää syyttäjäviranomaista, jolla on oikeus ryhtyä jäsenvaltioissa syytetoimiin ja nostaa syyte. Waiter, please bring me a single malt whiskeyThe new company director brought a fresh perspective on sales and marketing
 • bring chargesMr President, Mrs Stauner, it is not within the Commission's competence to appoint a Public Prosecutor, who can then carry out law enforcement in the Member States and bring charges in them. Arvoisa puhemies, arvoisa parlamentin jäsen, komissiolla ei ole valtuuksia nimittää syyttäjäviranomaista, jolla on oikeus ryhtyä jäsenvaltioissa syytetoimiin ja nostaa syyte.
 • charges
  us
  Mr President, Mrs Stauner, it is not within the Commission's competence to appoint a Public Prosecutor, who can then carry out law enforcement in the Member States and bring charges in them. Arvoisa puhemies, arvoisa parlamentin jäsen, komissiolla ei ole valtuuksia nimittää syyttäjäviranomaista, jolla on oikeus ryhtyä jäsenvaltioissa syytetoimiin ja nostaa syyte.

Sanan nostaa syyte määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja