BlogitTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotNauris.fiTietovisatReseptit

Sanan tuomioistuin käännös suomi-englanti

 • court
  us
  The European Court of Justice is of course not a court of justice. Euroopan yhteisöjen tuomioistuin ei tietenkään ole tuomioistuin. 2007 discharge: Court of Justice ( Vastuuvapaus 2007: pääluokka IV, tuomioistuin ( The Court declared that they were right. Tuomioistuin on todennut näiden potilaiden olleen oikeassa.
 • court of law
  The European Parliament is not a court of law. Euroopan parlamentti ei ole tuomioistuin. The real place to adjudicate, therefore, is in a court of law. Sen vuoksi oikea paikka asian ratkaisemiseen on tuomioistuin. It is not a court of law able to hand down decisions on penalties or compensation. Se ei ole tuomioistuin, joka voi tehdä rangaistuksia tai korvauksia koskevia päätöksiä.
 • judicature
 • Areopagus
 • bar
  us
  Even at the main hearing, the court does not consider the evidence but only 10 so-called legal bars to surrender. Tuomioistuin ei ota huomioon todistusaineistoa edes pääkäsittelyssä, vaan ainoastaan 10 niin kutsuttua laillista pidäkettä luovutuspäätöstä tehdessään. This House is the bar of public accountability before which the Commission is held accountable for its conduct in office. Tämä parlamentti on julkisen tilivelvollisuuden tuomioistuin, jonka edessä komissio joutuu vastaamaan virkatehtäviensä hoidosta. The window was protected by steel bars
 • tribunal
  us
  The tribunal is not against anybody. Tuomioistuin ei toimi ketään vastaan. The tribunal there found in our favour. Tuomioistuin oli kanssamme samaa mieltä.

Sanan tuomioistuin määritelmät

Esimerkit

 • Tuomioistuin langetti tuomion.
 • tuomioistuimen päätös
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja