BlogitNauris.fiTietovisatHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatReseptit

Sanan palvelus käännös suomi-englanti

 • service
  us
  That is not free trade, and that is not a service to give them. Se ei ole vapaata kauppaa eikä mikään palvelus heille. This would be the best service we could render the Russian people. Tämä on suurin palvelus, jonka voimme tehdä Venäjän kansalle. It would be a great service to parliamentary democracy. Se olisi suuri palvelus parlamentaariselle demokratialle.
 • favor
  us
  He did me a favor when he took the time to drive me homeShe enjoyed the queens favorto fall out of favor
 • favour
  us
  I think that is the best favour Europe can be done today. Tämä on mielestäni paras palvelus, joka Euroopalle voidaan tällä hetkellä tehdä. I believe this also to be a right; asylum is a right, not a favour. Mielestäni tämä on myös oikeus; turvapaikka on oikeus, eikä palvelus. That is our task and I believe the Commissioner should do us that favour. Se on tehtävämme ja se palvelus teidän pitäisi vielä tehdä meille, arvoisa komissaari.
 • hire
  us
  The sign offered pedalos on hire.When my grandfather retired, he had over twenty mechanics in his hireWe pair up each of our new hires with one of our original hires.
 • kindness
  us
 • duty
  us
  We dont have a duty to keep you hereI’m on duty from 6 pm to 6 amcustoms duty; excise duty
 • employ
  us
  Now we have a good opportunity to do a favour to European employment and sustainable development. Nyt meillä on mahdollisuus tehdä palvelus Euroopan työllisyydelle ja kestävälle kehitykselle. The school district has six thousand teachers in its employ.Yesterday our local garage employed a new mechanic
 • ministration
 • turn
  us
  By doing that, you future-proof the sector and you do the millions of Europeans working in the motor industry a real good turn. Niin tekemällä varmistetaan alan tulevaisuus ja tehdään miljoonille autoteollisuudelle työskenteleville eurooppalaisille hyvä palvelus. As the Prime Minister and I myself have highlighted on numerous occasions, the presidency constitutes a service the Member States take turns to provide to the Union. Kuten pääministeri ja minä olemme korostaneet useaan otteeseen, puheenjohtajakausi on palvelus, jonka jäsenvaltiot tekevät vuorotellen unionille. the Earth turns; turn on the spot

Sanan palvelus määritelmät

 • toiselle vapaaehtoisesti tehty avustava teko
 • käyttö armeijassa

Esimerkit

 • palvelukseen halutaan

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja