TV-ohjelmatBlogitTietovisatViihdeHoroskooppiReseptitVaihtoautot

Sanan risteys käännös suomi-englanti

 • crossing
  us
 • crossroadsThe City, which has a long history, was a crossroads for gatherings of people and served as a place of cohabitation of diverse religions and cultures. Kaupunki, jolla on pitkä historia, on ollut risteys, joka on koonnut yhteen kansoja ja toiminut eri uskontojen ja kulttuurien yhteisenä asuinsijana. Sudan, the largest country in sub-Saharan Africa, is a crossroads between the Arab and African worlds, as well as a mosaic of many heterogeneous ethnic groups. Sudan on Saharan eteläpuolisen Afrikan suurin valtio ja risteys, jossa arabialainen ja afrikkalainen maailma kohtaavat. Sudan on myös monien erilaisten etnisten ryhmien muodostama mosaiikki. The European Union must not neglect Central Asia, which is a strategic crossroads between Europe and Asia and a traditional partner in trade relations and energy cooperation. Euroopan unioni ei saa laiminlyödä Keski-Aasiaa, joka on strateginen risteys Euroopan ja Aasian välillä ja perinteikäs kumppani kauppasuhteissa ja energiayhteistyössä.
 • crossover
 • intersection
 • junction
  us
 • juncture
  us
  This is a delicate juncture which will determine the future of the Union and provide a precedent for future budgetary procedures and the role that the European Parliament will play. Tämä on kriittinen risteys, joka määrää unionin tulevaisuuden ja tarjoaa ennakkotapauksen tuleville talousarviomenettelyille ja Euroopan parlamentin asemalle. Were at a crucial juncture in our relationship.
 • x
  us
  Chicanx, Latinx, Mx, womxnTaska Black x DROELOE, Steve Aoki x Lauren Jauregui, etc.

Sanan risteys määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja